Nestle Lion се ангажира със социална кауза по време на Световното първенство

2562
Nestle Lion се ангажира със социална кауза по време на Световното първенство
Снимка: Nestle

Успоредно със Световното първенство по футбол, десертите Nestlè LION стартират мащабна инициатива, посветена на младите хора, които обичат да спортуват и да се забавляват на открито. Кампанията стартира тази седмица, с гореща футболна надпревара, а за финал шоколадовите десерти ще реализират свой амбициозен социален ангажимент – реновиране на общинско игрище в град София, а на прекрасната инициатива на Nestle Lion медиен партньор е Sportlive.bg.

"Лъвският" бранд на "Нестле" организира социално отговорен проект, в който ще предизвика всички българи да бъдат активни, ще им поднесе много спортни емоции по време на Световното първенство по футбол и ще въвлече известни личности и верни дългогодишни партньори. Големият стимул за инициирането на тази е кампания е социалната идея, чиято реализация ще бъде и най-подходящият завършек на това футболно лято.

Шоколадовият десерт насочва усилията и средствата си в облагородяването на общинско игрище в София. В партньорство със Столична община, Nestlè LION ще осъвремени и обезопаси избран терен, за да могат повече деца и възрастни от най-големия столичен квартал да се наслаждават на удоволствието да спортуват на открито. Проектът е естествено продължение на дългосрочно поетата отговорност от "Нестле България" да промотира и подкрепя активния начин на живот и балансираното хранене, чрез мащабната инициатива "Живей Активно"!

С вдъхновение от Световното първенство по футбол, преди реализацията на социалната кауза, брандът ще зареди с енергия спортните фенове, за да се впуснат в спортни приключения. С ексклузивното медийното партньорство на WebGround Media Group, ще бъде осъществен футболен турнир с множество изкусителни награди. Възможност да се включат в него, ще имат всички фенове на Nestlè LION и футбола. Любителите на шоколадовата марка ще се борят за персонална прожекция на финала на Световното първенство в киносалон на Cine Grand Sofia Ring Mall, както и за възможността да коментират мач от Мондиал 2018 в студио на живо.

Голямото спортно събитие ще завърши със "звезден" футболен мач – двубой между победителят от турнира и „Отборът на сърцето“. Специална роля е отредена на сърцатия отбор от известни личности, който защитава името си, подкрепяйки множество благотворителни инициативи с обществено значение. Селекционерът на отбора - Лео Бианки, ще обедини някои от най-популярните български лица да се включат в "Звездна" футболна надпревара, а част от хонорарите на всички тях ще бъде вложена в облагородяването на спортната площадка в столичен квартал.

С мотото "Nestlè LION те предизвиква да бъдеш активен" ще бъде поставено началото на един горещ сезон, посветен на спорта и добрите начинания. Специално за най-запалените фенове, които приемат активното шоколадово предизвикателство, в района на столичния Ring Mall, Nestlè LION обещава незабравим „лъвски“ заряд и слънчеви емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Епично: Над 2000 бегачи и колоездачи застанаха на старт на "Търново Ултра" (ВИДЕО)

Медал и четвърто място за България от Балканиадата по полумаратон

Най-сложното съчетание, получило най-висока оценка е на българка. Вижте го! (ВИДЕО)

Калоян Братанов счупи национален рекорд и се доближи на 8 стотни от Париж 2024

Падна най-брадатият световен рекорд в леката атлетика (ВИДЕО)

Нургюл Салимова отново не се даде на световната вицешампионка в шахмата

"Пас към миналото": Полет към една мечта

Прекрасно! Европейска титла по бокс за България при младежите

Сестри Стоеви завоюваха олимпийска квота за Париж 2024 и европейско сребро (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт