Онлайн залагания за тотото стартираха днес

82786
Онлайн залагания за тотото стартираха днес
Снимка: Български спортен тотализатор

Официално днес стартира приемането на залози за участие в игрите си чрез интернет, като министърът на младежта и спорта проф. д.ф.н. Мариана Георгиева попълни първия виртуален фиш и направи първия залог в играта ТОТО 2 - 6 от 49, съобщиха от Българския спортен тотализатор. 

С пълните правила за участие в игрите, редът за регистрация за извършване на залог онлайн, условията за получаване на печалби, можете да се запознаете на интернет страницата на БСТ www.toto.bg 

Иво Ангелов: Доказах, че съм номер едно

Иво Ангелов заслужаваше да е спортист на България за тази година. Това заяви треньорът на световния ни шампион по борба Армен Назарян. ...

Лицензите за онлайн залаганията бе издаден на 20.12.2013 г. от Държавната комисия по хазарта. 

Междувременно днес на тържествена церемония Български спортен тотализатор и Министерство на младежта и спорта наградиха Спортист и Треньор № 1 на България за 2013 година. Тази година носителите на отличието са световният и европейски шампион по борба Иво Ангелов и неговият треньор Армен Назарян. 

Иво Ангелов завоюва европейската титла по борба, класически стил в категория до 60 килограма в Тбилиси, Грузия през месец март, а през септември той стана и световен шампион в класическия стил в категория до 60 килограма на първенството в Будапеща. Той е сребърен медалист от Европейските първенства през 2012 и 2011 година, бронзов медалист от Световното първенство през 2011 г. и бронзов медалист от Европейските през 2009 и 2005 година. Освен успешен треньор, Армен Назарян е и двукратен олимпийски шампион, трикратен световен шампион, трикратен бронзонв медалист от световни първенства и шесткратен шампион на Европа в борба, класически стил. 

Двамата призьори получиха от Български спортен тотализатор като награда луксозни черни джипове Volvo XC60. 

Спортна България 2013: Григор Димитров

През тази година България стана арена на много събития, повечето от които определено донесоха негативни емоции. И в политиката, и в ико...

Министърът на младежта и спорта проф. д.ф.н. Мариана Георгиева и г-н Норайр Нурикян, председател на УС на Български спортен тотализатор специално поздравиха спортните шампиони на 2013 година. Министър проф. д.ф.н. Мариана Георгиева връчи ключовете от наградата на Спортист на 2013 година - Иво Ангелов, а г-н Норайр Нурикян връчи ключовете на Треньор на 2013 година - Армен Назярян. 

„От името на Български спортен тотализатор искам специално да поздравя Иво Ангелов и Армен Назарян и да им благодаря за техните постижения, които са гордост за България и поддържат спорта ни на световно ниво. Пожелавам им още много успехи и победи на тепиха и нека настъпващата 2014 година отново ни зарадва с нови спортни върхове и титли за страната ни", каза г-н Нурикян на събитието. 

За пета поредна година Български спортен тотализатор съвместно с Министерство на младежта и спорта награждава спортните шампиони на годината, като носителите на отличието Спортист и Треньор на България се излъчват чрез анкета сред спортните журналисти. През 2012 година наградите от БСТ - луксозни леки автомобили бяха връчени на Кубрат Пулев, който спечели титлата на Европейския боксов съюз в тежка категория и интерконтиненталната титла на Международната боксова федерация в тежка категория и на Михаил Таков, старши треньор на мъжкия национален отбор по бокс. 

Други спортни герои, заслужили специалните награди на БСТ за Спортист № 1 са Детелин Далаклиев /бокс/ и Станка Златева /борба/, а за Треньор № 1 са Петър Лесов и Симеон Щерев.

Иво Ангелов стана Спортист на годината на България

Борецът Иво Ангелов е спортист на 2013 година, предаде БГНЕС. Негови подгласници станаха Григор Димитров и Кубрат Пулев. През тази год...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com