Пулев - Джошуа: Как да гледаме мача за титлата?

22182
Пулев - Джошуа: Как да гледаме мача за титлата?
Снимка: Gulliver/GettyImages

Съдбоносния момент за световната титла в тежка категория настъпва, като лондонската зала "Уембли" ще посрещне дуела Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, а залогът е огромен - четирите пояса на британеца (WBA, WBO, IBF и IBO). След дълго чакане, контузии, пандемични обстановки и какво ли още не, най-добрият ни боксьор най-накрая ще получи втория си шанс да се сдобие с най-ценните колани в професионалния бокс.

Двамата се изправят един срещу друг в събота вечер, като ще бъдат допуснати 1000 привърженици на бокса, които изкупиха за секунди билетите. За щастие, въпреки че българска телевизия няма да излъчи двубоя, той ще бъде предаван на територията на България от стрийминг услугата DAZN, която държи правата за излъчване на двубоя Кубрат Пулев - Антъни Джошуа (регистрирай се в DAZN за мача тук). 

Припомниха как Кубрат Пулев се подигра с Кличко и получи нокаут (ВИДЕО)

Антъни Джошуа се завръща отново на ринга, за да защити световните си титли в тежка категория на WBA, IBF и WBO срещу Кубрат Пулев в съ...

Услугата е в България от 1-и декември и предоставя цялото си съдържание за феновете на бокса у нас срещу абонамент от 2.99 лева на месец. Това означава, че можете да гледате не само сблъсъка на Кобрата за титлата, но и всички останали гала вечери и битки през декември. Също така DAZN предлага документални филми, боксов архив и страхотни предавания, посветени на бокса. Така че с регистрация и абонамент в DAZN, можете да следите както всичко интересно около сблъсъка на българина с шампиона, така и като цяло в света на този спорт. 

Страстите около двубоя вече бяха нажежени до червено, след като Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се спечкаха сериозно и едва не стигнаха до схватка по време не претеглянето на българина. Двамата си размениха остри реплики и определено "подгряха" феновете за зрелището, което могат да очакват в събота вечер. 

В България услугата "стрийминг" не е сред най-популярните, но в Sportlive.bg можете да намерите подробно стъпка по стъпка как да гледате Пулев - Джошуа. Също така в сайта можете да намерите много информация покрай сблъсъка за короната в тежка категория. 

Джошуа: Щях да ударя Пулев още на кантара, но трябва да изчакам до утре

Щях да го ударя по брадичката още там, но ще трябва да изчакам до утре. Знам какъв е той, изучил съм го. Това каза световният шампион в...

Самата галавечер ще бъде с коментар на български език, който ще бъде дело на Огнян Георгиев и Камен Петров - двама от най-добрите специалисти в бранша у нас. Те ще ни направят съпричастни с всичко, което се случва на ринга в "Уембли". Галавечерта е с начален час 20:00 българско време, а Пулев - Джошуа се очаква да започне около полунощ!

Гледайте Пулев - Джошуа с регистрация в DAZN тук

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Епично: Над 2000 бегачи и колоездачи застанаха на старт на "Търново Ултра" (ВИДЕО)

Медал и четвърто място за България от Балканиадата по полумаратон

Най-сложното съчетание, получило най-висока оценка е на българка. Вижте го! (ВИДЕО)

Калоян Братанов счупи национален рекорд и се доближи на 8 стотни от Париж 2024

Падна най-брадатият световен рекорд в леката атлетика (ВИДЕО)

Нургюл Салимова отново не се даде на световната вицешампионка в шахмата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com