Шумахер все още е в процес на събуждане

37545
Шумахер все още е в процес на събуждане

Семейството на Михаел Шумахер заяви, че все още „твърдо вярва“ в неговото успешно възстановяване, въпреки слуховете от последните дни, че здравето му отново е сериозно застрашено.

През седмицата немски таблоид разпространи информация, че Шумахер е получил белодробна инфекция и състоянието му отново е критично. Същевременно Билд информира, че състоянието на бившата легенда на Формула 1 е „неясно“ без да назовава източници.

Състоянието на Шумахер е критично, има белодробна инфекция

Състоянието на бившия пилот от Формула 1 Михаел Шумахер е критично. Лекарите са силно притеснени, че вече изпускат положението, след ка...

Както е известно, Шумахер пострада още на 29 декември миналата година при инцидент със ски и последвала сериозна черепно-мозъчна травма.

Семейството потвърди, че Шумахер „все още е в процес на събуждане“, но не пожела да даде повече информация за актуалното здравословно състояние на лекувания в болницата в Гренобъл германец.

Говорителката на семейството на пилота Сабине Кем заяви: „Семейството на Михаел е безкрайно благодарно за подкрепата от цял свят. Сърдечните пожелания и топло отношение помагат не само на семейството, но със сигурност и на Михаел, който е в процес на събуждане. В подобна ситуация не се знае какво ще се случи през следващия ден. Семейството още е благодарно за проявяваното разбиране и не желае да разкрива информация за задравословното му състояние, за да запази неговото лично пространство. Ние ще продължаваме да информираме всички за ключови промени в състоянието на Михаел. Предупредиха ни, че събуждането му може да отнеме доста време.

Семейството остава оптимистично настроено относно възстановяването на Михаел и се доверява изцяло на лекарите и целия екип на болницата. Ключово е да не се избързва в сегашния критичен момент, като към момента работата на лекарите върви плавно и контролирано“, коментира Кем, цитирана от ESPN.

Докторите не успяват да извадят Михаел Шумахер от комата

Бившият пилот във Формула 1 Михаел Шумахер до този момент не е реагирал на изкуствените дразнители, чрез които трябва да бъде изваден о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com