X
 
 

Треска за заровено съкровище разтърси столицата

77420 1
Треска за заровено съкровище разтърси столицата
Над 100 ентусиасти потвърдиха участието си на първото по рода си издание на TRACE (The Treasure Race Adventure), две седмици преди да бъде даден началният гонг на напредварата. Огромният интерес към събитието принуди организаторите и главни спонсори от Амейз ЕООД да назначат втори състезателен ден. На 14 септември ще се проведе ново търсене на съкровище, което ще излъчи още един победител в маратона. Правилата остават същите, а тайната около локацията и самото съкровище се запазва с пълна сила.

TRACE e интерактивна игра, която изправя участниците пред реални предизвикателства и изпитва техните физически и интелектуални способности. Изпитанията на TRACE ще бъдат категоризирани в 8 направления: ориентация, логика, досетливост, активност, екипна работа, бързина, съобразителност и усет. Общо 20 отбора от по 5 човека ще мерят сили по пътя към финалната цел, в изпълнения със загадки терен на TRACE, в търсене на заровено съкровище.

Участниците ще преминават през някои изпитания индивидуално, а през други като отбор, но по време на цялата игра ще трябва да разчитат на помощта на своите съотборници.

Състезатели търсят заровено съкровище в София

На 13-и септември ще бъде даден старт на уникално по рода си отборно състезание, в търсене на заровено съкровище – TRACE (The Tre...

Загадките и уликите ще са различни за всеки колектив и ще имат предварително определена последователност. Всеки отбор ще разполага с ограничено време, за да премине през трасето, като търси само уликите, обозначени с неговия цвят.

За доброто настроение и тонус на участниците по време на състезанието спонсорите от Ficosota Syntez LTD, Best Foods LTD и Девин са приготвили освежаващи храни и напитки.

Желаещите да се запишат за втория игрови ден може да го направят на адрес trace.amaze.bg. Цената на билета се запазва 25 лeва на човек в група от 5 човека и 30 лева за стандартен билет. Местата са ограничени!

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
    Давам 50 евро на този(тази),които открият "таланта"и логиката на псевдо драскачето и специалист-АНАЛизатора по всичко Теодор Спасов( рубриката Колумнисти на Актуално)