Билетите за Armin Only тръгват в продажба утре

193263
Билетите за Armin Only тръгват в продажба утре
Снимка: Getty Images / Guliver

В събота, 26 октомври, точно в 12:00 часа на обяд стартира продажбата на билети за най-мащабния проект правен някога от диджей– ARMIN ONLY INTENSE. Единственият по рода си шоу спектакъл, представян някога у нас, ще се проведе на 7 февруари 2014 г. в зала „Арена Армеец”.

България е една от 20-те дестинации, които Армин ван Бюрен ще посети. А София е единственият град на Балканите и един от малкото в Европа, който ще има привилегията да види този спектакъл на живо. Билетите за първите дати от турнето ARMIN ONLY INTENSE бяха разпродадени няколко дни след пускането им в продажба. Същият голям интерес се очаква и към събитието в България.

Четворна комбинация в новата компилация на Platform

Най-успешният български лейбъл за дъбстеп и бас музика Platform Music представя седмото попълнение в каталога си, което обещава да е на...

Броени дни след официалното обявяване на турнето у нас, румънската туроператорска фирма, която предлагаше билети и за последното голямо парти на Армин у нас (ASOT 600 SOFIA) обявиха рекорден брой заявки за шоуто през февруари. Вече са резервирани 6 автобуса с верни фенове на Армин, като бройката им продължава да расте.

„ARMIN ONLY е спектакъл с напълно нестандартен и свеж подход. В основата на партито ще остане диджей сетът, но за да бъде по-интригуващо и интересно за публиката, ще дам всичко от себе си, за да ги накарам да изживеят акцентите в шоу програмата като в истинска театрална постановка.” – споделя холандската супер звезда Армин ван Бюрен.

Организаторите на събитието Yalta Club са предвидили ограничено количество промо билети на цена от 45 лв., както и ВИП такива, които ще бъдат пуснати в продажба съвсем скоро. Една от изненадите, които Yalta подготвят специално и ексклузивно за българските фенове на електронната музика, е официално афтър парти след спектакъла на 7 февруари. Детайли за него ще бъдат анонсирани допълнително.

Билети могат да бъдат закупени както в мрежата на Eventim в цялата страна, така и от Yalta Club.

Тежък бас и магични мелодии с Phaeleh на 1 ноември

Тежък бас, съчетан с романтични, любовни и магични мелодии – това е предложението на EventEase и Club Horizon за датата 1 ноември...

За ARMIN ONLY:

Идеята за световното турне се ражда още в първите години от кариерата на Армин и се доразвива в динамичния процес на дългогодишната работа и усилия, които той влага на електронната сцена. Силно вдъхновен след издаването на последния си албум „Intense”, световноизвестният диджей решава, че е дошъл моментът да осъществи мечтата си.

Ето защо Армин и продуцентската компания ALDA Events обединяват сили с известния театрален режисьор Jos Thie и творческия гений Sander Reneman. Това партньорство отваря нова страница в историята на световната музикална шоу денс сцена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com