Брайън Адамс покори Европа с турнето "Get up"

1847
Брайън Адамс покори Европа с турнето "Get up"

Брайън Адамс успя да покори и развълнува Стария континент с турнето “Get Up”, оставяйки възхитена многохилядната публика в редица европейски градове. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на легендарния музикант, който ще разтърси и София на 11 октомври в Арена Армеец.

Турнето е в разгара си и след напълно разпродадени зали в Западна Европа, се премести за множество дати през лятото в САЩ и Канада. Адамс ще се завърне отново на Стария континент в началото на септември за следващия етап на “Get Up”.

Брайън Адамс с личен поздрав от U2 преди концерта му в София

Брайън Адамс, който ще разтърси София на 11 октомври, има много познати сред световните знаменитости, но едни от най-близките му прияте...

Една от причините за грандиозния успех на най-продавания канадски изпълнител на всички времена, е фактът, че Брайън Адамс този път е решил да зарадва феновете с изпълнения на най-големите си хитове. “Run To You”, “Heaven”, “It’s Only Love”, “Summer Of 69”, “Everything I Do (I Do It For You)”, “Please Forgive Me” и “All For Love” са само малка част от песните, които родните почитатели ще могат да чуят на живо на 11 октомври. Една от многото изненади по време на шоуто са и специалните акустични изпълнения на хитове като “When You’re Gone” и “Let’s Make A Night To Remember”.

По време на пътуванията си в Европа изпълнителят поиска да бъде близо до хората, като не спира да публикува в социалните мрежи снимки на публиката.

Вместо по-дълги почивки в хотелската стая, Брайън предпочита срещите с хора от музикалните и арт среди. Миналата седмица в Кьолн Адамс получи неочаквано предложение за импровизирано съвместно участие с Удо Линденберг, а от посещението си във Виена се похвали със закуска с маестро Херберт Грьонемайер.

Брайън Адамс ще изпълни всичките си най-големи хитове на концерта в София

Брайън Адамс ще изпълни всичките си най-големи хитове пред българската публика в софийската Арена Армеец на 11 октомври. Така събитието...

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com