Цял куп метъл звезди връхлитат София догодина

45498
Снимки:

Четиринайсет от най-великите имена от съвременната метъл сцена – уникални музиканти, легендарни гласове, фронтмени на велики банди, музикални величия номинирани за Грами и най-вече идоли на милиони по света се "изсипват" в София в най-невероятното и актуално в момента световно хеви метъл шоу - METALL ALL STARS.

Големите звезди на метъла пристигат в София на 23 март 2014 година в зала "Арена Армеец" в рамките на LOUD FESTIVAL 2014, съобщават организаторите.

Британската звезда Delilah с първи концерт в България

На 10 декември, вторник, българската публика ще има възможност да види за първи път на живо една от най-популярните млади изпълнителки...

Титаните, сътворили едни от най-големите класики в метъла, подкрепени от едни от най-виртуозните и прецизни музиканти в света – ще свирят заедно на една сцена в София в меко казано зрелищно и безпрецедентно шоу, допълват от Loud Concerts.

През март догодина в столицата идват: PHIL ANSELMO – Pantera&Down, JOEY BELLADONNA – Anthrax, ZAKK WYLDE – Ozzy Osbourne, BLASKO – Ozzy Osbourne, UDO DIRKSCHNEIDER - Accept&UDO, BRIAN FAIR - Shadows Fall, MAX CAVALERA – Sepultra&Soulfly, ROSS THE BOSS – Manowar, JON DANIELS - Anthrax&Shadows Fall, JASIN TODD – Shinedown, AARON ROSSI – Ministry, MATT BANCHARD - Shadows Fall, NICK MENZA – Megadeth, CRONOS – Venom. Всеки момент към тях може да се присъединят и още престижни, звездни имена.

METAL ALL STARS е шоу без аналог в историята на метъла и не случайно само с обявяването си предизвиква истински фурор сред милионите феновете на жанра по целия свят. Световните медии отсъдиха: "METAL ALL STARS сбъдва мечти!".

За него бе съобщено официално през септември тази година с анонс за Световното турне на METAL ALL STARS, стартиращо от Южна Америка този месец. През пролетта на 2014 година определен брой европейски държави ще бъдат домакин на мега събитието и можем да бъдем щастливи и горди, че България е в графика на турнето с дата 23-ти март 2014 г. Звездите на метъла ще представят своеобразен "Best of" на избрани хитове от своите кариери, както и кавъри на банди, които са оказали най-силно влияние в творчеството им.

Забавлявай се с JOY Station

Искате да се забавлявате? Искате да слушате любимите си изпълнители на живо? Падате си по билярд, снукър, джаги, дартс и електронни игр...

"Никога не сте виждали подобно нещо преди - никога не сте си представяли дори. Просто се оставете на въображението си", се съобщава в официалната информация за шоуто.

Билетите за METAL ALL STARS на 23-ти март догодина в София се пускат в продажба от 22 ноември в 9.00 часа сутринта на адрес:www.eventim.bg иwww.ticketstream.bg. Цената на билетите е достъпна - от 45 до 70 лева, а първите 100 билета от всяка ценова категория ще бъдат с отстъпка – 10 процента, допълват организаторите от Loud Concerts.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com