David Guetta с пореден хит

39185
David Guetta с пореден хит

След несравнимия успех на последния клубен сингъл “Shot Me Down” и ремикса на “Addicted To You” на Avicii, и двата стигнали до #1 в класацията на Beatport през първите седмици от излизането си, David Guetta обединява сили с енигматичното продуцентско дуо Showtek, за да създадат страхотната нова песен “Bad”. Спазвайки традициите, тя става третия пореден хит от началото на годината, който стъпва на първото място в Beatport.

Сингълът се явява перфектния последовател на актуалния “Shot Me Down”. Специално направен, за да покори клубовете и да залее с енергия фенове, проектът на David Guetta и Showtek има за цел да покаже отчетливо безпогрешността на възможностите им, когато става въпрос за създаване на денс хит. Изграден върху яки синтезатори, парчето избухва сред вихрушка от  заразителни вокални семпли, като зареждащата бас линия директно го отвежда в клубовете. Подкрепен с поредица разтърстващи кресченда, “Bad” затвърждава статуса на David Guetta и Showtek на две от най-горещите денс звезди.

Само "Музикаутор" може да събира пари за авторски права на музика

С последните промени в Закона за авторските права и сродните права „Музикаутор” беше легитимирана като единствена организац...

След като вече е потвърдено участието на David Guetta на Ultra Music Festival в Маями, можем да кажем, че 2014 се очертава да бъде още една ключова година за артиста.

Парчето “Bad” може да бъде чуто и закупено ексклузивно на Beatport: http://www.beatport.com/#release/bad/1267197

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com