Джейми Уун ще готви на екипа си в София

7978
Джейми Уун ще готви на екипа си в София

Джейми Уун, който ще изнесе ексклузивен концерт в Sofia Live Club тази събота (31 октомври), не веднъж е споделял в интервюта, че талантът, който най-много иска да притежава, е да бъде перфектен кулинар. Изпълнителят на “Shoulda” е запален любител-готвач и в София най-накрая ще успее да сбъдне мечтата си да се докосне до професионалната страна на тази изискана професия.

Както вече беше съобщено, Джейми и групата му, съставена от най-елитните британски музиканти в момента, ще пристигнат ден преди концерта, за да могат да разгледат София. Гениалният певец ще използва възможността също, за да се отдаде на хобито си, като сам ще приготви храната за екипа си в елитен столичен ресторант.

Джейми Уун пристига ден по-рано, за да разгледа София

Джейми Уун ще пристигне ден преди концерта си на 31 октомври у нас специално, за да разгледа София. Гениалният британски певец и мулти-...

Откритието на Ейми Уайнхаус ще се отдаде на кулинарната си страст в Гастротека "L'Art De Vivre", където професионални съвети и напътствия ще му дава шеф Дани Спартак - възпитаник на елитнaта готварска школа Le Cordon Bleu. Майстор-готвачът вече е изготвил специално шест степенно меню от традиционни френски есенни вкусове, с които ще изненада елитните си гости.

Шеф Спартак ще покаже на Джейми висш пилотаж в кулинарията и двамата ще приготвят пюре от моркови с анасон, аспержи с пудра от маслини и рагу от горски гъби, телешко бон филе шароле с бейби моркови, гъби и печен лук, а за десерт - шоколадов ганаш с пяна от капучино и карамелизиран лешник. Шеф Дани Спартак и Гастротеката набират все по-голяма популярност с любопитната си целодневна концепция, която предлага различни френски вкуснотии, приготвени със сезонни продукти в различните части на деня.

Концертът на гениалния певец, продуцент и мулти-инструменталист и неговата група ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club, точно за Хелоуин. Преди това Мартен Роберто ще нагорещи атмосферата с уникален диджей сет, а след шоуто към него ще се присъедини тромбонистът TromBobby. Така събитието ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения.

Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online ТУК, както и в Sofia Live Club.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика