EXIT Adventure Bulgaria: кулминацията!

38189
EXIT Adventure Bulgaria: кулминацията!

Днес е кулминацията в промо събитията, обединени в общото заглавие EXIT Adventure Bulgaria: Представи си EXIT! За 15 часа най-добрият европейски фестивал ще оживее в София на две сцени, с четирима EXIT-хедлайнера и осем горещи български групи и диджеи.

Приключението започва в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина в 15.00 часа. Първи на сцената ще излязат българската етно-реге-хип-хоп група Мерудия, последвани от сайкъделик етно-рок бандата Kottarashky&The Rain Dogs. Естествено, публиката ще се срещне с тазгодишните представители на България на EXIT – група Оратница, чиито мощен булгарбийт - автентична смесица от български фолклор и акустичен дъбстеп и дръм енд бейс ще подгрее публиката за първите чуждестранни гости на EXIT Adventure Bulgaria. Сръбските хардкор-реге-пънкари Eyesburn ще ни потопят в уникалната си смесица от музикални стилове, с послания за свобода, социална справедливост и неподчинение. За първи път в България ще видим и настоящите хедлайнери в програмата X-Bass на основната сцена на EXIT Festival 2014 в Нови Сад – Koven Live. Горещото британско дъбстеп дуо ще представи специалното си шоу на живо – микс от смазващи бас линии, заразителни мелодии и вокали. По залез слънце сцената на EXIT Adventure Bulgaria ще бъде пометена от лудото шоу в пълен македонско-американски състав на бандата на световноизвестния композитор и продуцент Kiril Djaikovski заедно с чаровната TK Wonder от САЩ.

Играй и спечели две двойни покани за Exit Adventure Bulgaria

Обичаш приключенията, но си леко суеверен, особено когато става дума за петък 13-ти? Ако все пак излезеш с правилния крак от вас, както...

След шоуто му, EXIT Adventure Bulgaria продължава в клуб Blender. От 20.00 в клуба ще звучат сетове на живо от млади диджеи във финала на конкурса GET FAMOUS 3, с който Радио NOVA търси следващите горещи имена на българската електронна сцена. Сред наградите за победителя в конкурса е билет за EXIT Adventure, а приятното продължение на вечерта ще започне в 22.30 с втората част от програмата на EXIT Adventure Bulgaria. Тя ще бъде открита от Vox Box – колаборация на световния бийтбокс шампион SkilleR и местния вокален екстремист Pavel Clave. След тях ще чуем още един нов състав – MAGntk, който събира DJ Ilko и Майкъл Флеминг (Ex-Tri-O-Five). Рамо до рамо зад пулта ще застанат и Roboloco – проектът на Miss Lidiya и DJ Smurf от Metropolis, за да подгреят за основния EXIT-хедлайнер – обичаен гост на EXIT Dance Arena, както и в най-добрите клубове за електронна музика в света – James Zabiela! Партито ще завърши в малките часове на нощта с енигматичната Lea Dobricic от Сърбия.

Важно! Входът за двете части на EXIT Adventure Bulgaria ще бъде с покани или с показване на закупен билет за EXIT Adventure или EXIT Festival! Входът с покани е отворен до достигане на капацитета на клубовете.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com