Финално броене до старта на Solar Easter Trinity

50566
Финално броене до старта на Solar Easter Trinity

Остава точно една седмица до най-голямото събитие за електронна музика на Балканите Solar Easter Trinity.

Фестивалът ще се случи в Inter Expo Center на 17 април, четвъртък, и ще представи три отделни събития в едно - 3 зали, 3 различни програми, 13 диджея, с 1 билет! Пространствата ще бъдат преобразени от лидерите в моушън графиката и визуалните изображения, най-добрият екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света - REACH VISUALS. Едновременно с това парти уиски No1 в света J&B също готви поредица от активности, с които ще дозареди гостите с настроение. Последни билети на цена от 50 лв. и ВИП пропуски остават налични в мрежата на Eventim и Yalta Club.

Във FLOOR 3 ще се подвизава CHRIS LIEBING - диджей, продуцент, радио водещ на ежеседмично шоу и водеща сила зад CLR (Collabs Live Act) и Spinclub Reсordings. Въпреки че Chris не спира да изследва различни музикални стилове, той остава верен на техно корените. Chris е един от първите, които използват новите възможности в дигитализацията на музиката, a манипулацията на индивидуални елементи в реално време играе важна роля в сетовете му. Първият му албум - Evolution, става известен за отрицателно време и му спечелва едно от първите резидентски места в Cocoon, Ibiza.

FLOOR 3 ще вибрира и под звуците на музиката на GARY BECK. Получил признанието и подкрепата на най-големите имена в техно индустрията като Pete Tong, Dubfire, Richie Hawtin, артистът поддържа перманентно висока репутация. Стилът му може да бъде чут както в собствения му в лейбъл Bek Audio, така и в продукциите на Saved, Soma, Electric Deluxe, Drumcode. Благодарение на последователността си, GARY отбелязва много успехи, като парчето “Say What”, превърнало се в световен хит. Паралелно с това обаче артистът често се връща към техно корените на музиката си в парчета като Electric Deluxe на Speedy J и Figure на Len Faki.

Kevin McHugh, скрит зад псевдонима AMBIVALENT (на снимката), е другото явление, с което ще се срещнем на 17 април. Малко след като стартира кариера си, АMBIVALENT е припознат от Richie Hawtin и двамата стават ко-продуценти на шоуто Plastikman на Mutek през 2004-а. Две години по-късно, Kevin издава дебютния албум за Clink Label, а тракът R U OK надминава очакванията на меломаните и оглавява световните класациите. AMBIVALENT по име и амбивалентен (противоречив) по природа, музиката на Kevin отправя дръзки музикални послания, стимулиращи както инстинкта, така и интелекта. Безразсъдната свобода и хедонизъм на берлинската субкултура и по-концептуалният Ню Йорк, където е базиран Kevin, изцяло повлияват и сформират почерка му. Сетовете му се отличават с експериментална мултимедия, градски инсталации и артистични форми с времеви, физически, пространствени и минимал елементи, докато звукът прелива от хаус до техно.

FLOOR 3 ще бъде допълнен и от младата българска надежда PHILIP CHERNIKOV. Едва на 23 години, той вече е част от диджей селекцията на Yalta Club. PHILIP има афинитет към интелигентната, енергична и танцувална електронна музика. Стилът му е повлиян от идола му в тази индустрия - диджей Liubo Ursiny, както и от култовите Marco Carola, Luciano, Danny Tenaglia и Richie Hawtin.

FLOOR 3 е и мястото, на което J&B ще построи бар на два етажа, като достъпът до второто ниво ще е отворен само за притежателите на VIP билети.

Програма по часове

Tри седмици до Solar Easter Trinity

Oстават само три седмици до третото издание на SOLAR EASTER TRINITY. Силният подбор на артисти, които ще вземат участие във фестивала,...

Floor 1:

Open - LIUBO URSINY

1:00 – 7:00 ADAM BEYER B2B JOSEPH CAPRIATI (SPECIAL 6H Set)

Floor 2:

Най-добрите аудио-визуални специалисти пристигат за Solar Easter

Освен силен списък от световно признати диджеи, тазгодишното издание на фестивала SOLAR EASTER ще бъде запомнено и с участието на REACH...

Open - VALDY

00:00 – 2:00 ADAM PORT B2B &ME

2:00 – 4:00 NYMA

4:00 – 6:00 MAGDA

6:00 – 8:00 TROY PIERCE

Solar Easter с 10 гост диджея

След невероятния успех на спектакъла ARMIN ONLY INTENSE, случил се на 7 февруари в Арена Армеец, Yalta Club днес обяви датата и артисти...

Floor 3:

Open - PHILIP CHERNIKOV

1:00 – 3:00 AMBIVALENT

3:00 – 5:00 GARY BECK

5:00 – 9:00 CHRIS LIEBING

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com