Гръцката звезда Василис Карас с концерт във Варна на 17 септември в Дворец на културата и спорта

13174
Гръцката звезда Василис Карас с концерт във Варна на 17 септември в Дворец на културата и спорта
Снимка: Василис Карас

Eдин от най-обичаните гръцки изпълнители в България - Василис Карас ще изнесе голям концерт във Варна на 17 септември 2022 г. Събитието ще посрещне хилядите му феновете в Дворецa на културата и спорта в края на лятото, а началото ще бъде в 20:30 ч. Звездата обещава страхотни емоции и настроение за всички в залата, за една незабравима вечер с най-големите му хитове.

Билетите за концерта на Василис Карас на 17 септември във Варна се пускат в продажба от днес в системата на Ticketportal.bg, касата на ДКС Варна,  книжарници Booktrading, Office1Superstore, бензиностанции OMV. Цената им е от 30 до 60 лв. според мястото в залата, а на терен ще бъдат разположени и ВИП маси.

Един от най-слушаните гръцки изпълнители у нас, с характерен, дълбок глас и неподправено сценично присъствие се радва на любовта на цели три поколения фенове. Изключително продуктивен през годините, почти всеки негов албум става златен и платинен. Той не престава да създава песни, а повечето от тях се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света - Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Пълнил е неведнъж зала “Арена Армеец” в София, а при последния си концерт у нас сподели, че много обича да идва в България, където има много приятели.

Актуална информация за събитието можете да следите във фейсбук страницата на Tickteportal.bg, а билети можете да намерите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...