Хадауей кацна в България

18810
Хадауей кацна в България

Хадауей кацна днес в София. Популярният евроденс изпълнител е у нас, за да вземе участие в петото издание на партито "Обичам 90те". Заедно с Corona, Alexia, E-Rotic и C-Block ще ни пренесе обратно в 90те утре, 9 май, в Зимен дворец, в София, от 20:00 ч.

Феновете на Хадауей ще могат да чуят големите му хитове като "What is Love", "Life", "Fly Away" и други, както и да се насладят на отлична деветдесетарска атмосфера, обещават организаторите от Коко ейджънси и Радио ENERGY.

Дeнс легендата Хадауей: Взех докторска степен заради ината си

За поредна година "Обичам 90-те" ще разтърси България. Специален гост на събитието е Нестър Аликзандър Хадауей. Хадауей е един от симво...

"Българите са открита публика. Винаги е приятно да се връщам тук при такова топло посрещане", коментира изпълнителят при кацането си у нас.

Днес Хадауей живее в австрийския град Кицбуел. "Австрия е тихо и подредено място, но за мен е перфектния дом.", сподели изпълнителят. В ранните си години евроденс легендата е живял в САЩ, както и няколко години в Кьолн, Германия. Въпреки това, във всяка страна, в която гостува открива по нещо различно, което го привлича. "Обичам разнообразието в живота.", каза Хадауей.

Желаещите да го чуят на живо могат да закупят билети от eventim.bg, както и на място пред Зимен дворец след 17:00 ч в деня на събитието /9 май/. Цените за единични билети са 40, 50 и 60 лв. за Golden circle. Ако закупите групов билет за трима, цената на човек е 35 лв. за правостоящи и 45 лв. за седящи места.

E-Rotic  и C-Block се присъединяват към звездите на "Обичам 90-те"

Евроденс звездите от E-Rotic  и C-Block се присъединяват към програмата на петото издание на "Обичам 90-те". Те ще заместят хола...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com