Хазарта пуска самостоятелно парче

43446
Хазарта пуска самостоятелно парче

Ицо Хазарта изненада феновете си като обяви през официалния сайт на лейбъла Facing The Sun, че пуска самостоятелно парче „Хип-хоп”.

Клипът е първият от серията “One Shot”, продуциранa от FacingThe Sun, в която едно МС рапира, докато върви по улицата.

Удариха черен печат на Ицо Хазарта в Македония

Черен печат за Македония получи един от най-известните изпълнители у нас - Ицо Хазарта от "Ъпсурт". "Инцидентът се случил на път за уча...

Концепцията на клиповете е връщане към корените на хип-хопа, а именно реденето на рими върху бийт от едно МС в сайфър. Режисьор на първите два клипа от серията ще бъде Валери Милев, снимал класики като „Бела жига” и „Ослушай се”, а следващите гости пред микрофона в новата поредица на Facing The Sun ще бъдат някои от най-големите имена в мейнстрийм и ъндъграграунд хип-хопа у нас.

Ицо Хазарта описа парчето си с думите: „От доста време исках да направя точно такава песен. Радвам се, че точно пилотният сингъл от проекта ми ще бъде и първият клип от поредицата ONE SHOT” и подчерта, че този трак не променя позицията му на член на Ъпсурт.

Напълно в хип-хоп традициите Хазарта подготвя самостоятелен албум, както много членове на рап банди като Wu-Tang Clan и Cypress Hill през годините са правили. Премиерата на „Хип-хоп” е планирана за 17 май, събота, в 16.00 часа в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com