ILLA J е вторият хедлайнер на Vola Open Air

1710
ILLA J е вторият хедлайнер на Vola Open Air
Снимка: Vola Open Air

Американският изпълнител и продуцент Illa J е вторият хедлайнер на седмото издание на фестивала Vola Open Air, който ще се проведе на  26-ти, 27-ми и 28-ми юли 2019 г., на връх Околчица. По време на първото си гостуване в България, той ще представи последния си студиен албум „John Yancey“ с проекта ILLA J Live Band.

Към богатата и разностилова музикална програма, на двете сцени на фестивала във Врачанския балкан, ще се включат и родните артисти Doroty Takev live band, The Innkeepers Live, Vasquez NZ, Paramater&Goldrum, DJ Marcon, DJ ZEE, Selector Stazz и 7 Years Future Sounds Of Sofia Showcase.

Illa J е по-малкият брат на легендарния хип-хоп изпълнител и продуцент J Dilla и бивш член на хип-хоп групата Slum Village. През 2008 г. той издава дебютния си албум „Yancey Boys“ към Delicious Vinyl Records, който е направен изцяло от неизползвани бийтове  създадени навремето от брат му хип-хоп легендата J Dilla. Последният студиен албум на Illa J - "John Yancey" е вторият, който той издава с Jakarta Records, последвал успеха на предходния „Home“ през 2017-та. За този проект изпълнителят отново се колаборира с базирания в Лос Анджелис продуцент Calvin Valentine, който допринася много за цялостната продукция на дългосвирещата лента.

Свежото попълнение на българската сцена Doroty Takev е млада певица, чието звучене е палитра от музикални стилове като соул, хип-хоп, реге и други.  Редом до нея на главната сцена ще се качат членовете на бандата Росен Ватев (барабани), Антон Пиперов  (бас китара, синтове и програминг) и Денис Попстоев (саксофон). Шоуто обещава да бъде магнетично, завладяващо, добре изпипано, интересно, енергично и незабравимо.

Музикалният фестивал Vola Open Air отново ще зарадва меломаните през юли

Седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air ще се проведе на  26-ти, 27-ми и 28-ми юли 2019 г., на връх Околчица, в приро...

The Innkeepers са колектив от бийтмейкъри и диджеи. Те ще представят бийтове изсвирени на живо, примесени със скречове и синтезатори. Скоро продукцията им беше издадена на плоча, като част от компилацията JGzz Hop ConspirGcy Vol.2 на лейбъла S1X Music наред с продуценти от жанара на световно ниво. Имат издадени и два краткосвирещи албума, като първият е под шапката на родните Dusted WGx Kingdom.

Билети за трите дни на фестивала на цена от 30лв. могат да бъдат намерени в мрежата на bilet.bg.

За повече информация и всички новини около Vola Open Air може да следите страница на фестивала във Facebook: www.facebook.com/VolaOpenAirFestival и интернет страницата: http://volaopenair.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com