Императорски тътен на барабани ще разтърси столицата тази есен (Видео)

15923
Императорски тътен на барабани ще разтърси столицата тази есен (Видео)

Четиринадесет талантливи китайки ще нажежат атмосферата до максимум в зала 1 на НДК на 16 ноември с ударите си във въздействащ ритъм със страст и темперамент.  MANAO – Drums Of China  - групата, която откри и закри Олимпийските игри в Пекин през 2008 година, ще представи за първи път в България своето най-ново шоу – „Завръщането на летящия дракон“. Публиката ще стане свидетел на невиждан спектакъл на барабани, съчетаващ в себе си ефектно светлинно шоу, най-модерна технология и тайните на азиатското изкуство, пазени от векове.

В зрелищното представление ударите на барабаните се преплитат с нежни струнни инструменти, образувайки прекрасен мелодичен контраст.  Завладяващите звук и ритъм на MANAO вдъхновяват фантазията и пренасят зрителя в нов и мистичен свят.

Artnewscafe събира всички заедно отново на Великден

Вдъхновен от слогана Together, с който Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, екипът на artnewscafe - едно от...

Групата е синоним за красиви, самоуверени и силни жени с традиционни ударни инструменти. Вече 14 години Manao – Drums Of China представя невероятното си шоу на сцените по цял свят, запознавайки публиката с невероятното сливане на традиционния звук с артистичното и модерно шоу. Освен огромния успех, който имат в родния Китай, те са вече популярни и в Канада, САЩ, Сингапур, Южна Африка, Европа и Австралия.

Невероятното шоу на MANAO – Drums Of China в зала 1 на НДК ще ви остави без дъх, така че запазете датата 16 ноември 2015 г. още отсега, за да не я пропуснете. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мражата на Eventim на цени от 26 до 60 лева.

 

Глад за човешки взаимоотношения

„Майка контролира до крайност дъщеря си“, „Съпруг принуждава жена си да проституира“, „Първата брачна нощ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com