LARA FABIAN идва с двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу

2230
LARA FABIAN идва с двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу
Снимка: КeyCom

Най-продаваната белгийска изпълнителка издаде нов, изцяло англоезичен, албум, който вече спечели сърцата на няколко ключови града в САЩ, част от световното ѝ турне. След точно 2 седмици CAMOUFLAGE ще дебютира и у нас. На 27 март в зала 1 на НДК и Lara Fabian ще предстaви на феновете си двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу, в което ще сподели нейния актуален поглед към света, в който живеем.

Lara Fabian ще излезе с още двама поддържащи изпълнители, бенд от 5 музиканти и зашеметяващо визуално шоу. Певицата ще остане на сцената повече от 2 часа, в които ще чуем новия ѝ албум, както и повечето от най-популярните ѝ парчета, с които Lara вече е въздействала на публиката си многократно през годините. “Je T’aime”, "Adagio", "Love by Grace", "Broken Vow" са само малка част от хитовете ѝ в глобален мащаб, които ще разтърсят зала 1 на НДК.

Стартира световното турне на LARA FABIAN

Преди броени дни започна световното турне на Lara Fabian CAMOUFLAGE, включващо над 40 държави. Премиерата беше дадена в Маями с много л...

„Не вярвам, че езикът може да постави граница на емоциите. Няма специален език, на който да кажеш нещо, идващо от сърцето. Можеш да говориш със сърцето си на японски, индийски, италиански – няма значение. Истинските чувства нямат граници и бариери“, казва Lara Fabian преди да изпее една от най-популярните си песни Je suis Malade, излязла през 1994. „Много от песните ми се отнасят за това през какво преминаваме, каква е действителността ни, но въпреки всичко, въпреки нея, те разказват и за това как можем да извлечем най-доброто от случващото се заедно“, споделя тя.

Благодарение на специалната връзка с публиката, която Lara създава по време на своите участия, и историите, които разказва с музиката си, певицата не само препълни концертните зали на Маями, Ню Йорк, Чикаго, Лос Анджелис, но и разчувства хилядите си фенове.

Очаква се да направи същото и у нас на 27 март, като ни покаже необикновения микс от класически китари и модерно електронно звучене, за които огромни заслуги имат композиторът Мо Денеби и легендарната Шарън Вон. Таланти от различни националности, които обединяват най-доброто от всевъзможни култури и стилове. Това е и основното, което искат да постигнат с CAMOUFLAGE – сплотяване на хората въпреки различията.

Последни билети за концерта на Лара Фабиан на 27 март можете да закупите от OMV, билетен център НДК и онлайн в мрежата на Eventim - http://bit.ly/2BTTtl5

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Братята Cavalera ще разтресат София на 15 юли

Suicidal Tendencies ще свирят на третия ден на Hills of Rock 2024

Стинг, Deep Purple и Алис Купър на джаз фестивала в Монтрьо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com