Любо Киров с размазващ лайв този петък

55680
Любо Киров с размазващ лайв този петък

На 11-ти април SOFIA LIVE CLUB отправя поредното си предизвикателство, а Любо Киров, Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров ще се заемат със задачата да забавляват всички в най-добрия клуб за жива музика у нас.

След последната си съвместна изява в клуба, в навечерието на новогодишната нощ, музикантите се завръщат изпълнени с още повече емоции, доза нeстихващ адреналин и жажда за луд, див, незабравим купон.

Бичето иде за концерт в Терминал 1

Какво се случи с най-добрия R&B изпълнител? Къде се скри Бичето? Край на всички тези въпроси! Звездата потвърждава, че ще се предс...

Този петък ще се насладим на творчеството на неповторимия ЛЮБО и супер музикантите Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров. Култови парти парчета, щипка нови аранжименти и много от любимите ритми, ще са част от лудия купон в априлската нощ. Е..., колкото повече, толкова повече!

Групата музиканти излизат на една сцена от доста време, но всеки път с неочаквана закачка и нови изненади за публиката. Момчетата съумяват умело да импровизират, а ние смело твърдим, че им се получава. Любо Киров е едно от емблематичните лица на българската поп музика, а Живко Петров е неизменна част от всеки негов лайв концерт. Тук клишето приятелство и бизнес не вървят ръка за ръка – не важи, защото момчетата са не само близки по душа и светоглед, но и истински професионалисти, когато си партнират на една сцена.

Комбинацията 4 в 1 с Калин и Ангел е повече от интересна...! Всеки път концертите им са по-добри от предишния, а това е повече от показателно. Както самият Любо сподели в интервю в края на миналата година: „Много е хубаво последният момент да е по-добър от всички предишни. И така вървят нещата…“.

БИЛЕТИ: на врата в деня на събитието 10 лева

Великденски поздрав от Хайнд в НДК

Само няколко дни преди Великден почитателите на класическата музика ще могат да се насладят на популярното произведение на Йозеф Хайдн ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com