НОВА ГЕНЕРАЦИЯ с бутиков концерт на 20 март в клуб "Строежа"

772
НОВА ГЕНЕРАЦИЯ с бутиков концерт на 20 март в клуб "Строежа"
Снимка: PR

На 20 март в столичния клуб "Строежа" на ул. "Раковски" 116, емблематичнaта българскa ню уейв групa НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ще зарадва феновете си с бутиков клубен концерт. Бандата не прави концерти често, затова събитието се очертава като своеобразен празник и за публиката, и за самите музиканти. Последното голямо събитие, в което НОВА ГЕНЕРАЦИЯ участва, беше през декември в зала "Арена София", а в "Строежа" групата не е стъпвала от времето, когато той се намираше в Студентски град.

На 20 март в бутиковия концерт на сцената ще се качат оригиналните членове на групата – Кристиан Костов (китара), Михаил Пешев (синтезатори), Катето (вокал, клавири), Симеон Воев (китара), Алекс (бас), Тери (вокал) и Даката на барабани, за да изпълнят заедно едни от най-популярните и любими на не едно поколение песни на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ. Вечерта ще открие и закрие DJ N:Mode.

Началото на събитието е в 22:00 ч., а входът ще бъде отворен в 20:00 ч. Билетите за него вече се продават в системата на Eventim.bg, като първите 50 броя от тях са на специална цена от 30 лв. Стандартният билет е с цена 35 лв., а в деня на събитието и на вход билетът ще е 39 лв. Организаторите препоръчват ранно закупуване на билети, тъй като количеството е ограничено и се очаква те да свършат доста преди датата на концерта.

Повече за групата 

От своето начало през 1987 г. до днес НОВА ГЕНЕРАЦИЯ е една от бандите, която силно повлиява няколко поколения музикални фенове у нас. Вдъхновението на групата идва от нейния основател и двигател - вокалистът и басист Димитър Воев, а текстовете и музикалния му стил сякаш изпреварват времето си.

Песни като "Само двама", "Скорпионите танцуват сами", "Ледове", "Бездействие", "Студен живот", "Арлина", "Изповед", "Страх" и много други остават в историята на българската ъндърграунд музика и до днес от най-популярните и обичани алтернативни парчета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Чуйте новата песен на Мария Илиева "100 причини" (ВИДЕО)

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика