Певицата AYO участва във филм за трагичното земетресение в Хаити

23167
Певицата AYO участва във филм за трагичното земетресение в Хаити

AYO се изправя пред предизвикателството да участва в нов филм, който ще се базира на разрушителното земетресение в Хаити.

Голямата трагедия, взела живота на близо 200 хиляди души и засегнала почти 3 милиона, остава едно от най-ужасяващите бедствия на природата. Изпълнителката на хита „Down on my knees“ е съпричастна до ден днешен към ужаса, преживян от цял свят и с отворено сърце приема поканата на уважавания в Хаити режисьор Раул Пек да стане част от актьорския състав.

AYO ще прекара 7 седмици на острова, за да заснеме всички сцени с нейно участие. Все още не се разкрива каква е историята на нейната героиня и с какво тя ще разчувства зрителите. Певицата не крие вълнението си от своето ново амплоа като актриса именно във филм, посветен на разрушителното земетресение на острова. Тя приема възложената ѝ роля като възможност да изрази съпричастността си към истинската човешка драма на местните жители.

Най-новата песен на изпълнителката “Who”, както и много други, ще може да чуете на живо и да ѝ се насладите на 19 юни, когато тя ще изнесе концерт в зала 3 на НДК. Начало на събитието – 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro.

Ayo с нова дата за концерта у нас

AYO започва турнето си в Европа с един месец закъснение. Обявеният първоначално концерт в София на изпълнителката на 9 май (петък) в за...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com