Пускат в продажба втори балкон за концерта на ANASTACIA НА 16 април в зала 1 на НДК

11421
Пускат в продажба втори балкон за концерта на ANASTACIA НА 16 април в зала 1 на НДК

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ СРЕЩНА С БЪЛГАРСКИТЕ СИ ФЕНОВЕ, сподели поп дивата в едно от интервютата, които даде за водещи български медии

Концертът на американската поп икона Anastacia на 16 април 2015 година е безспорно едно от водещите музикални събития тази пролет и интересът към него е наистина впечатляващ. Поради тази причина организаторите от Loud Concerts пускат в продажба втори балкон. Нека припомним, че визитата на суперзвездата е част от световното й турне “Resurrection Tour 2015”.   

Билетите за втори балкон са на цена от 60 лева и влизат в продажба от понеделник, 16 март, в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly.

Огнената Анастейша с концерт в България за първи път

Американската поп икона Anastacia ще пее за пръв път пред българските си почитатели. Концертът по покана на Loud Concerts ще се състои ...

Междувременно, Аnastacia даде интервюта за водещи български медии. В тях тя сподели, че няма търпение да посети страната ни, за която е чувала много хубави неща и се надява да има време да разгледа красивата ни столица.

Поп дивата иска публиката да се забавлява много на шоуто й, както и да остане с незабравими спомени от срещата си с нея. Обеща да изпълни освен песни от последния си студиен албум Resurrection, който е свързан с лични преживявания и за нещата от живота, така и вечните си хитове, които всички познават добре.

Изпълнителката сподели, че се чувства в прекрасна форма и че това, което вижда в бъдеще са още повече шоута, турнета и положителни емоции. Не искам това никога да приключва, сподели Анастейша.

Началото на концерта на Anastacia на 16 април в зала 1 на НДК е в 20.00 часа.

Анастейша победи рака

Американската поп певица Анастейша успя да спечели за втори път борбата с рака на гърдата. „Освободих се завинаги от рака", н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com