Richard Marx отново в България

4123
Richard Marx отново в България
Снимка: Loud Concerts

Изключителният изпълнител, текстописец и продуцент Richard Marx ще ни отведе на романтично пътешествие следващата пролет. Българската публика със сигурност помни първата изява на звездата през 2010 година, когато вдигна на крака зала 1 на НДК с най-големите си хитове. Соло-акустичният концерт на 28 март догодина се организира от Loud Concerts. Аудиторията ще има щастието да се наслади на магията на артиста с феноменален глас, който ще изпее вечните си песни като „Hazard”, „Should’ve Known Better”, „Right Here Waiting”, „Now and Forever”.

Билетите за концерта на Richard Marx влизат в продажба от днес, 8 юли, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории са от 40 до 110 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

По време на дългогодишната си кариера, Richard Marx бележи множество успехи. Роденият в Чикаго изпълнител има над 30 милиона продадени албума по света, като се започне от едноименният дебют с Топ 5 сингъла, между които „Hold on to the Nights” и донеслият му Грами „Don't Mean Nothing” за най-добро мъжко рок вокално изпълнение. Последвалият през 1989 Repeat Offender е още по-успешен, като се превръща в четири пъти платинен и включва #1 синглите „Satisfied” и „Right Here Waiting”. Продукциите Rush Street (с хитовете „Keep Coming Back” и „Hazard”) и Paid Vacation (с „Now and Forever”) също стават платинени и така Richard Marx се превръща в един от най-успелите артисти в поп-рок историята. Той все още е единственият изпълнител, който влиза в Топ 5 на Билборд чартовете с първите си седем сингъла.

Но това далеч не е всичко: Richard Marx се налага и като успешен автор на песни и продуцент, с песни като „To Where You Are”, първият сингъл от дебютния албум на Josh Groban и убийственото парче на NSYNC „This I Promise You”. Печели Грами за Песен на годината през 2004 за съавторството на „Dance with My Father” на Luther Vandross. Като изпълнител, автор и продуцент Richard Marx има общо 14 #1 сингъла (между които и „Long Hot Summer” на Keith Urban) и е един от малкото артисти с номер едни хит сингли през всяко едно от последните четири десетилетия.

През 2010 издава албум с най-големите хитове - Stories To Tell, от който е хит-сингълът „When You Loved Me”, а последният албум с нов материал Beautiful Goodbye е издаден през 2014 година.

Richard Marx допринася непрестанно с дарения към различни благородни каузи и участва и в множество благотворителни концерти.

Романтичното пътешествие с Richard Marx на 28 март 2020 година в зала 1 на НДК е с начало 20 часа!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com