Scorpions: България, още те обичаме

93865
Scorpions: България, още те обичаме

"България, още те обичаме". С тези думи вокалистът на легендите от "Scorpions" Клаус Майне се обърна към хилядите си фенове, препълнили зала "Арена Армеец" в края на едно от най-разтърсващите изпълнение на групата на "Still loving you".

С българското знаме на раменете си Клаус извика силно "Still loving you, Bulgaria". Всъщност рок динозаврите доказваха любовта си към българката публика във всеки един миг от близо двучасовото приключение, в което въвлякоха хилядите, дошли да ги чуят в последният им концерт за тази година. България още веднъж стана свидетел на уникално шоу, на каквото само "Scorpions" са способни. Те и този път заведоха верните си почитатели много далеч, на едно място, в което има повече надежда, повече любов и в което най-хубавото предстои.

Всичко започна с едно много небрежно "Как сте, София?" на Клаус, след което публиката изригна, множество ръце се вдигнаха във въздуха и останаха там до края на най-хубавия коледен подарък, който някой някога можеше да получи. Заедно с българските си фенове от "Scorpions" си спомниха за фестивала в Сан Бернардино през 1983 и изсвириха и някои от парчетата, с които преди точно 30 години са зарадвали множество американци.

Прозвучаха незабравимите акорди на "The Zoo", а малко след това се чу и много отчетливото "Благодаря" на Клаус и момчетата от бандата. "Send me an angel" буквално разтопи публиката и докато повечето с цяло гърло припяваха на Клаус, други вече успяха да подарят на любимата си група българско знаме, което веднага се озова върху барабаните на Джеймс Котак. Веднага след това той буквално подлуди публиката с безкрайната си енергия и с дръм солото "Kottak Attack", което завърши с най-важното послание, изписано на гърба на барабаниста: "Rock and roll forever" .

Кулминацията на вечерта бяха песните, запечатани в паметта на няколко различни поколения "Wind of change" и "Rock you like a hurricane". През цялата вечер ясно си личеше, че Scorpions" се забавляваха искрено на сцената изпълнявайки своите неостаряващи хитове.

Единственото, което си пожелахме, след като чухме и последните акорди от китарите на "Scorpions" беше дано вятърът на промяната доведе поне още веднъж онези, които могат те пометат като ураган и едновременно с това да те направят безкрайно щастлив.

Ако съдбата ни се усмихне това може и да се случи покрай представянето на новия албум на групата "МTV Unplugged", който предстои да излезе съвсем скоро.

(БГНЕС)

Последни подробности за концерта на Scorpions

Остават броени дни до концерта на Scorpions, който ще се състои на 16 декември /понеделник/ в столичната зала Арена Армеец. Събитието е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com