The Cardigans, Bomfunk MC's и Джон Нюман се присъединяват към ARTE Feastival 2022

4966
The Cardigans, Bomfunk MC's и Джон Нюман се присъединяват към ARTE Feastival 2022
Снимка: PR

ARTE Feastival 2022 - семейният фестивал на България, който ще се проведе във Велинград на 26-28 август, добавя още световни имена към своя афиш. Към изданието тази година и вече обявените артисти ZAZ, Emir Kusturica&The No Smoking Orchestra, N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., Amparanoia, Gipsy Groove, Sister Bliss от Faithless, се присъединяват още имена, любими на българската и световната публика.

The Cardigans, Джон Нюман, Bomfunk MC's, Лийрой Торнхил, Delinquent Habits и DJ Regard са новите потвърдили артисти за второто издание на ARTE Feastival 2022.

The Cardigans

Шведската петорка от Малмьо се завръща в страната ни за участие на най-яркия фестивал у нас – ARTE Feastival 2022. Maлко са изключителните албуми в историята на музиката, емблема за цяло десетилетие – "Gran Turismo" на The Cardigans е именно такъв – с "всяка песен-хит" статус. Групата печели световна популярност на истински поп звезди с категоричните си хитове: "Lovefool", "Мy Favorite Game", "Erase/Rewind".

Джон Нюман

Сурови, мощни вокали, комбинирани с поп музика за нон-стоп танци – това прави британския певец Джон Нюман идеален за фестивален герой. След нужна лична пауза и последвал силен рестарт, артистът и композитор, трикратно оглавявал класациите на Острова, споделя, че се чувства напълно презареден, съвсем различен човек, в музикален и личен аспект, готов да се справи с всичко по пътя си с много нова музика. Последният му сингъл "Waiting For A Lifetime" доказва това безапелационно.

Bomfunk MC's

Ако сте слушали радио или гледали MTV през последните 20 години, няма как да не сте чували заразителните хитове от албума им "In Stereo" - "Freestyler", "Uprocking Beats" и "B-Boys&Flygirls". Финландска хип-хоп група, е активна отново! Във Велинград идват в състав - фронтмена на групата B. O. Dubb (Raymond Ebanks, преди познат като "B.O.W."), и главният продуцент - Jaakko Salovaara, още известен като "JS16".

Delinquent Habits

Хип-хоп легендите под шапката на "spanglish" рап крюто, Delinquent Habits идват в България с торба хитове, нови песни и пълни с текила чаши.

Към програмата на ARTE Feastival 2022 се включват още дийп хаус диджеят от Косово, автор на абсолютния световен хит "Ride It" Regard и космополитният Лийрой Торнхил от култовите Prodigy, който неведнъж в запалвал дансинга с DJ сетовете си у нас.

Богата кулинарна зона, първокласни комедийни и стенд-ъп спектакли, филмов маратон, цирк, атракции за всеки вкус и интереси допълват атрактивната програма на ARTE Feastival 2022.

Най-новият и прогресивен български фестивал не само обогатява музикалната си програма, но добавя и нова детска зона – Kids Zone, за да затвърди имиджа си на фестивал за всяка възраст и вкус. Мащабни семейни забавления очакват и най-малките посетители на фестивала във Велинград. В Kids Zone тази година ARTE Feastival предлага на малките си посетители да станат част от вълшебството на цирковото изкуство с Цирк "Иванов" – бутикова селекция от висок клас акробатика, жонглиране, фокуси, номера с животни. Хлапетата ще могат да се забавляват и състезават с игрите на Mygameday.bg, да участват в арт-заниманията и в танцовите анимации и състезания на Arte Animakers, да се включат в детския научен клас с Явор Денчев и в неговите забавни и интерактивни експерименти, както и да пеят и танцуват с Бухалчето, Биби, Маргаритка и Мими – любимите герои от "Маргаритка".

Билетите за новия ARTE Feastival 2022 се продават на Ticketstation.bg и в магазини "На Тъмно".

За повече информация и всички новини около АRTE Feastival посетете artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – ARTE Feastival FB Event, facebook.com/artefeastival и instagram.com/artefeastival.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Сопраното Фатма Саид изправи публиката на крака по време на първия си концерт в България

Рок симфония "Simply the Best" с песните на Тина Търнър на 3 юни в зала 1 на НДК

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" обявиха лятно турне

Група ALI обяви два нови концерта - в Пловдив и София

Легендарният китарист Ингви Малмстийн ще свири в Пловдив през юни

Piranha и Goliath се присъединяват към концерта на Brujeria в "Маймунарника"

Емели Санде с първи концерт в България

Дивата на Скандинавия - Елза Драйзиг, с първи концерт в София

Един от най-великите съвременни пианисти - Сергей Бабаян, с концерт с оркестър "Кантус Фирмус"

Шведските легенди ABBA ще получат Рицарски орден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com