Васко Василев и Кейто Сайто с концерт в София Лайв Клуб на 15 юли

22975
Васко Василев и Кейто Сайто с концерт в София Лайв Клуб на 15 юли

С изненадващ концерт се завръща в разгара на лятото се завръща Васко Василев. По негова покана пристига и японският пианист Кейто Сайто, с когото заедно ще направят концерт само цигулка и пиано с репертоар в стил boogie-woogie.

“Това беше малко спонтанно хрумване. С Кейто сан имаме съвместни концерти в Полша, непосредствено преди София. Реших, че можем да минем и през България за един концерт. Отдавна планирам да свиря на сцената на София Лайв Клуб и благодаря на Петър Коев, че се съгласи да ни приеме и да отвори клуба специално за нас”, сподели Васко Василев.

Васко Василев мята пържоли за гаджето си

Свирене на бос крак на плажа и потни кани със сангрия маркираха ваканцията на Васко Василев във Валенсия. Цигуларят си подари четири дн...

Кейто Сайто и Васко Василев имат активен концертен живот в Япония, както и издаден компактдиск, наречен Viano. Имат и общ видеоклип:

Билетите стартират в продажба от днес в мрежата на ивентим на цена 40 лв - http://www.eventim.bg/bg/bileti/boogie-woogie-sofia-live-club-396075/event.html.

Паралелно с това продължава и продажбата на билети за 29-ти Февруари 2016-та година в Арена Армеец с подкрепата на верига магазини Лидл България.

Васко Василев гост-музикант в турнето на Чамбао у нас

Месец преди пристигането си в страната от мениджмънта на Чамбао потвърдиха, че специално за 3-те концерта на групата в България от Ло...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com