ЪПСУРТ live band с голям новогодишен концерт в СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ

42271
ЪПСУРТ live band с голям новогодишен концерт в СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ

Най-добрата хип-хоп група в България ЪПСУРТ live band  се качва на най-добрата лайв сцена в навечерието на Нова Година. Купонът се предвижда да бъде взривоопасен и да достигне максимума на всички очаквания.

Верни на себе си ЪПСУРТ продължават с предизвикателствата. Този път ще може да чуем повече от всеки друг техен лайв със специалното участие на гост музиканти и специално подготвена програма за новогодишната вечер.

Ъпсурт и Бобо с общо парти на морето

Грандиозно хип-хоп парти ще взриви плажа на къмпинг Градина, като част от High Summer 2014. На 7-ми август на една сцена ще се съберат...

Зад Ъпсурт Live Band стоят добре познати имена на софийската алтернативна и хардкор сцена като Фингъра (кийборд), Чайката (бас), Мишо (китара) и Марича (барабани) , а заедно с тях на сцената ще се качат Балет Нова и достигналата до финала на шоуто „Музикална академия” Мария Драгнева. 

Сет листът на концерта включва в лайв версии последните хитове на Ъпсурт като „Ослушай се” и „Бела жига”, както и превърналите се вече в класики парчета като „3 в 1”, „Жената на шефа” и „Звездата” + любимата песен на феновете „Колега”.

Кувертите са вече в продажба и могат да бъдат закупени на място в клуба - всеки четвъртък, петък и събота след 18:00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика