Звукът на Трайнспотинг идва с Darren Emerson в Mixtape 5 след броени дни

1311
Звукът на Трайнспотинг идва с Darren Emerson в Mixtape 5 след броени дни

Taзи събота, 11 февруари, Mixtape 5 ще стане официален домакин на партито, с което ще отпразнуваме премиерата на втората част на емблематичната за 90-те кино лента – Трайнспотинг. Darren Emerson, създателят на знаковото за филма парче - “Born Slippy”, и някога част от бандата Underworld, ще застане зад пулта, за да възроди музиката, завладяла милиони фенове по света.

По време на партито Emerson ще ни отведе на една музикална обиколка, белязана от експериментаторския талант на диджея, който стои в центъра на световната денс сцена през последните три десетилетия. Зад пулта в голямата A-side зала на 11 февруари, заедно с него ще застанат и двама от най-утвърдените диджеи на българската електронна сцена – Ясен Петров и Стивън. По същото време в малката B-side зала, партито ще е в ръцете на Калоян Колев и Теодор Кръстев, познати в ъндърграунд средите под името Eternal.

Парти в чест на „Трейнспотинг 2“ събира Дарън Емерсън с български диджеи

Втората част на култовия филм „Трейнспотинг“ излиза по кината през февруари у нас, а с нея идва и легендарният Darren Emers...

Специален гост на партито, право от оранжевия килим в Единбург, където беше премиерата на Т2, ще бъде актрисата, изпъляваща една от главните роли във филма – Анжела Недялкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com