X
 
 

Кметът на Стрелча иска пари за водопровод, но не може да каже колко

766 0
photo of Кметът на Стрелча иска пари за водопровод, но не може да каже колко
Снимка: iStock/Guliver
Няма как да кажем точна стойност (бел. ред. – колко пари трябват), но ще почнат работа проектанти, за да направим проект и да го внесем пред Комисията по бедствия и аварии на Министерския съвет, за да ни окаже държавата помощ. Това заяви кметът на Стрелча Стойно Чачов в коментар за бедственото положение с питейната вода в града.

Пред БНТ Чачов добави, че ще има две водоноски в града по обед, от които да се черпи вода. Той обясни, че водопроводът бил от 1947 година и бил канцерогенен, защото в него имало етернит. От 1947 година нямало ремонт на водопровода, твърди кметът. Той иска да се работи върху водохващането. Чачов каза и, че ще има пускане на вода, но не може да каже кога и че тя няма да става за пиене.

Бедствено положение в община Стрелча

Кметът на Стрелча обяви бедствено положение на територията на общината. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пазарджик от...

Същевременно началникът на местното ВиК Филип Фингаров каза, че ако отново завали, всички усилия ще бъдат съсипани и ще трябва пак да се почва от нулата.

Бедственото положение в Стрелча е в сила от вчера, 10 юни, до 17 юни.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...