X
 
 

Юбилейният 70-и Парад на модата в Плевен ще представи близо 400 модела на 20 дизайнери

2106 0
Юбилейният 70-и Парад на модата в Плевен ще представи близо 400 модела на 20 дизайнери
Снимка: actualno.com/Ангел Атанасов
Юбилейното 70-тото издание на Парад на модата в Плевен ще представи близо 400 модела, създадени специално за него от 20 известни български дизайнери. Това съобщи днес актьорът Георги Ангелов, който вече 30 г. е автор на режисурата, постановката и хореографията на тези модни спектакли.

„Реших да нарека 70-ия Парад на модата „Любов!“, защото модата е и изкуство, а изкуството се прави с любов. В нашия спектакъл специално участие ще вземе певицата Диана Дафова, която е наричана още „Духовния глас на България“. Песните, които тя ще изпълни, са в синхрон с идеите на целия шоу-концерт-спектакъл, който съм подготвил. Поканих за Парада и концертмайстора на Плевенската филхармония Чавдар Вълков, който ще участва с изпълнение на цигулка. Музикалното оформление на спектакъла е на Асен Антонов“, разказа Георги Ангелов.

Висши духовници от България, Русия и Украйна отслужиха панихида за загиналите за свободата на Плевен

Висши духовници от България, Русия и Украйна отслужиха заедно в Плевен днес, 10 декември, панихида за загиналите за освобождението на г...

Свои колекции на плевенска сцена ще покажат дизайнери, участвали в ревюта в Париж, Милано и Кипър и носители на голямата награда „Оскар“ и „Златна игла“ за мода. Сред тях са Станислав Петров – Италия, Илона Шаламанова – Кипър, Веселина Матео – Кипър, доц. д-р Маринела Гемишева, Стоян Радичев, Дизайнерски център „Ариес Уникат“ - Светла Димитрова, Румяна Илиева, Диана Найденова , Димитър Кръстев, Теодора Кьосева, Таня Чавдарова, Катя Танева, Радосвета Трифонова, модна къща „Принцеска“ - Анна Дамянова, Евелина Дойчинова – Варна, Емил Спасов – Благоевград, Наталия Иванова – Благоевград, и магазин за авангардна детска мода „Натали“ - Плевен.

Моделите ще бъдат представени от 40 малки и големи манекени, които са възпитаници на школата на Георги Ангелов.

След спектакъла колекциите се разпродават.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители