В Плевен тръгва делото за убийството на 19-годишния Мишел

9978
В Плевен тръгва делото за убийството на 19-годишния Мишел

В дните от 13 до 15 май 2015 г., Окръжният съд в Плевен ще разглежда делото за убийството на 19-годишния Мишел Коцев, убит от 17-годишния ученик Мирослав Д., съобщава Дарик нюз.

Делото тръгва отново, след като Апелативният съд във Велико Търново отмени изцяло постановената по-рано присъда от плевенската Темида.

Утре гледат делото за убийството на Хюлия

Иван Тодоров, подсъдим по делото за убийството на Хюлия Маджар от с.Белоградец ще се изправи пред разширен състав на Варненския окръж...

На 30 октомври 2014 г., състав на Плевенския Окръжен съд призна подсъдимия по дело за убийство Мирослав Димитров от Плевен за виновен в това, че на 29 март 2014 г. в Плевен, умишлено е умъртвил Мишел Коцев - на 19 години, също от Плевен като убийството е извършено с особена жестокост.

Тогава съдът постанови присъда от 9 години "Лишаване от свобода", като на основание на чл. 58 А, ал.1 от Наказателния кодекс намалил присъдата с една трета. В полза на държавата беше отнето джобното ножче на Мирослав с дължина 7 сантиметра, с което е извършил убийството.

19-годишният Мишел Коцев издъхна на място, на пътека между жилищните блокове в плевенския квартал „Дружба", след четири прободни рани с нож в тялото, нанесени от 17-годишния Мирослав.

След произнасянето на присъдата на 30 октомври 2014 г., адвокатът на Мирослав, Димитър Марковски/младши/ беше категоричен, че убийството е извършено в условия на неизбежна отбрана. "В никой случай това не е убийство, извършено по особено жесток начин. Ще пускаме жалби и ще вървим нагоре през други съдебни инстанции докато стигнем до правилното разчитане на доказателствата", каза Марковски.

Издирват, осъдена за убийство

Още един осъден се измъкна от затвора. Янка Младенова, която задно с Антон Ангелов уби 19-годишната Севиля от "Люлин" заради няколко ...

Повторното разглеждане на казуса ще стане в открито съдебно заседание, от съдебен състав от двама съдии и трима съдебни заседатели. За първия ден - 13 май са призовани подсъдимият, пострадалите и част от свидетелите по делото, обясниха от Окръжния съд в Плевен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Плевен