300 лв. гаранция за мъжа, ударил лекарка в гр. Раковски

29647
300 лв. гаранция за мъжа, ударил лекарка в гр. Раковски
Снимка: Thinkstock

Окръжният съд в Пловдив потвърди мярката за неотклонение "парична гаранция" от 300 лв. за мъжа, който удари лекарка в Раковски. Мярката беше определена в петък от състав на Районния съд.

Въпреки протеста на държавното обвинение, което настоя магистратите да задържат под стража Стоян Костадинов, те прецениха, че паричната гаранция е достатъчна.

Нападателят на лекарката от Раковски е пуснат под гаранция след общодържавно издирване

Районен съд - Пловдив пусна под гаранция от 300 лева нападателя на д-р Божидара Пеевска Стоян Костадинов, предаде БГНЕС. Съдът реши, ...

В петък Районна прокуратура- Пловдив привлече като обвиняем 35-годишния Костадинов в нанасяне на лека телесна повреда на д-р Божидара Пеевска в момент, когато лекарката е изпълнявала служебните си задължения.

Инцидентът стана в късните часове на 14 декември в помещение на Неотложна помощ в Раковски, когато д-р Пеевска е била дежурна. Нападателят е придружавал майката и бабата на малко дете, което е отпило от перилен препарат. Когато д-р Пеевска се опитала да обясни, че се налага спешна промивка, която може да се извърши само в Клиниката по токсикология в Пловдив, към нея били отправени обиди и заплахи от двете жени, а обвиняемият я ударил по главата. Това става ясно от информацията кореспондента на БГНЕС в Пловдив.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com