Крадци изядоха плячката си на местопрестъплението

8680
Крадци изядоха плячката си на местопрестъплението
Снимка: БГНЕС

Гладни крадци обрали хранителен магазин в средногорското село Отец Паисиево, съобщава "Марица". 

След като задигнали огромно количество салами, кашкавал, маслини и други хранителни продукти, апашите започнали да ядат на място, защото били прегладнели. Сутринта след кражбата магазинерът се шашнал от гледката на обрания магазин. Насред помещението имало обелки от банани и празни опаковки от кроасани, което ясно показвало, че по време на кражбата е имало и угощение. 

Грабежите в село Мечка продължават сякаш нищо не се случва

Кражбите в село Мечка продължават да бъдат ежедневие. Типичен пример е домът на баба Здравка, която е барикадирала вратата си с поставе...

Кражбата е станала през нощта в петък срещу събота. Първоначално крадците се опитали да влязат в склада на магазина. Те счупили стъкло на прозорец, а след това се опитали да изкъртят решетките. Тъй като не могли да направят пролука за влизане, те се преместили на прозореца на самия магазин. Този път успешно разбили решетките и влезли. 

Крадците са събирали стоката в пердета на магазина и така са я пренасяли до колата. Те смъкнали завесите и в тях започнали да слагат салами и наденици от хладилната витрина, кашкавал, маслини. Липсва и голямо количество сладкарски изделия. 

Откраднатите хранителни продукти са за над 1000 лева. 

Магазинът е собственост на Наркооп-Долна Махала. Той се охранява само с решетки. Кооперацията поддържа общо пет-шест магазина в Отец Паисиево, Бегово, Долна Махала и други села наоколо. 

Откраднаха колата на племенника на Борисов

Откраднаха колата на племенника на Бойко Борисов- Димитър Борисов. Черният джип Х6 е бил откраднат в района на Руски паметник. По данн...

Близо година в селото не е имало нито една кражба. Местните хора, а и виладжиите, които идват през лятото, са спокойни, защото са изключение случаите да се посегне на чужда собственост, твърди кметът Валентин Абрашев. Жителите на селото предполагат, че крадците са гастрольори от съседните села.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пловдив