Абитуриентка иска Бареков за кавалер на бала си

24144
Абитуриентка иска Бареков за кавалер на бала си

Абитуриентка от Полски покани Николай БАреков да й стане кавалер на бала. Поканата бе отправена от момичето по време на посещението на лидера на ББЦ там. Бареков отвърна, че с удоволствие би приел, но ще помисли как да реагира на направеното предложение, заради възможността това да се изтълкува като нарушение в деня за размисъл, тъй като балът на момичето е точно на 24 май - ден преди евровота. 

Пред хората от Полски Тръмбеш лидерът на ББЦ призна, че точно на този ден, на 11 май миналата година, е решил да се захване с политика. 

Бареков иска повече жени във властта

Николай Бареков обеща, че когато поеме управлението на държавата, във властта ще има повече жени, по време на форума на най-голямата же...

"Тогава аз разбрах, че нямам път назад, каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, като припомни, че днес се навършва една година от Костинбродската афера. „Тогава аз показах на хората как Цветанов и Борисов се опитаха да променят вота на българите, но тези, които дойдоха след тях, не бяха по-добри“, коментира лидерът на ББЦ. Пред вас сме, защото ние сме единствените политици, които си знаят мястото – при българския народ, каза Бареков. 

Пред хората от Полски Тръмбеш той коментира, че Тройната коалиция е затворила болницата в града, а след това ГЕРБ, които обещаха да я отворят, вместо това, сега правят фонтан. "На гол тумбак-чифте пищови", коментира ситуацията лидерът на ББЦ.

"БСП говорят, че ще откриват нови работни места. Ами досега какво правиха?, попита той. Хората от салона му отговориха иронично, че социалистите са си "удържали" на думата, но са открили работните места в чужбина. 

Направихме една армия, която иска статуквото да бъде сменено. Пътят на нашата партия минава през 25 май, след това ще предизвикаме предсрочни парламентарни избори, а после през октомври ще имаме нов министър-председател, с който ще вървим напред. Днес Борисов говори, че нямаме нужда от нови избори. Причината е, че се готви нова коалиция с ДПС. Важно е да се знае, че се влиза в тежка битка. Ние търсим начини здравеопазването да стане безплатно и достъпно. За децата, майките и възрастните хора лекарствата трябва да са безплатни. 100 млн. лв. партийна субсидия са прибрали ГЕРБ от държавата – това са парите за безплатните лекарства, каза Бареков. Симеон Дянков отклони 1,6 млрд. лв. от здравните вноски на хората за строителството на магистрала. Това бяха парите за вашето здравеопазване", напомни на хората Бареков. 

Бареков: Единственият политик сдобивал се с банка е Борисов

„Днес, на 11 май се навършва една година от Костинбродската афера. Тогава разобличих престъпната шайка на Борисов, която подготвя...

В България се вършат предателства, отбеляза зам.-председателят на ББЦ Росен Петров. "Преди два дни бяхме в една шивашка фирма в Габрово. Там се правят униформи за немската армия – те са толкова качествени, че са почти невидими и за всякакви уреди. В същото време, дрехите на българската армия се шият в Турция. Очевидно е, че някой е лапнал някоя комисионна", коментира той. 

Само един сплотен народ може да се справи със ситуацията, в която сме поставени да живеем в момента. Така са правили и дедите ни. По време на войните те са били единни. Тогава на фронта се е вдигнал най-богатият ни човек – Буров. Такива българи ни трябват, за да се събудим, но това ще се случи, като се започне с читанките и възпитанието, констатира Петров. 

В читалището в Полски Тръмбеш лидерът на "България без цензура" Николай Бареков и заместникът му Росен Петров бяха посрещнати от малките танцьори от фолклорна формация "Полянци", която вчера отбеляза своя 35-годишен юбилей.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика