Алиосман Имамов призна - не може парламентът да я кара повече така

26741
Алиосман Имамов призна - не може парламентът да я кара повече така
Снимка: БГНЕС

Ние не можем да продължаваме така. След изборите за Европейски парламент ще трябва да има промяна. Това каза заместник-председателят на парламента Алиосман Имамов пред камерата на Сашо Диков в коментар за трудностите по кворума на парламента.

Припомняме, че през тази седмица нямаше ден, в който да се събере кворум от първи път. Обикновено липсваха поне десетина депутати и им трябваше половин-един час, за да се появят.

Кой е най-приказливият депутат?

Справка, изготвена от администрацията на Народното събрание по искане на bTV показва кой колко е говорил в парламента. Рекордьорите по...

Ако не предсрочни избори, ще има преразпределение на силите. Това пък каза Георги Марков, който беше първият, напуснал парламентарната група на ГЕРБ. Освен Марков, оттам си тръгнаха още Светлин Танчев, както и Красимир Стефанов – бивш шеф на НАП. Според Георги Марков след европейските избори 10-тина души щели да се махнат от ГЕРБ.

Сашо Диков хвана и Сергей Станишев, който на въпрос дали ще си подаде оставката, ако ГЕРБ пак го бият на избори, червеният лидер отговори: „Честит празник”. Той имаше предвид Деня на победата.

Рубриката „Стажанта” продължи със забавно интервю с другия заместник-председател на Народното събрание – Мая Манолова. Сашо Диков заяви в прав текст, че „трепери, че тя може да бъде махната от поста”. Манолова отвърна: „Треперите от радост или то съчувствие? Това елементарна злоба”.

Диков засече и Магдалена Ташева от „Атака”, която оглави най-новата временна анкетна комисия – тази срещу президента. На въпрос дали е сериозна тази комисия, гласовитата депутатка този път по-смиреничко отвърна, че си е сериозна.

И днес Народното събрание търси кворум, Борисов иска предсрочни избори

За втори пореден ден Народното събрание не може да събере кворум. В пленарната зала се регистрираха едва 110 народни представители. От ...

В разговор с бившия депутат от Коалиция за България и сега независим народен представител Румен Йончев Диков попита кога Николай Бареков ще обяви откъде са доходите на „България без цензура”. Йончев се измъкна с думите, че Бареков си отчел доходите пред НАП и Сметната палата и че Диков трябвало да пита лидера на „България без цензура”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика