X
 
 

Арх. Борислав Игнатов: Ще заведа дело срещу агенция ПИК

14603 21
Арх. Борислав Игнатов: Ще заведа дело срещу агенция ПИК
Снимка: Actualno.com
Кандидатът за кмет на София на "Демократична България" Борислав Игнатов беше един от политиците, присъстващи на днешния протест срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор. Пред Actualno.com той говори по тази тема, както и относно надпреварата за кмет в София.

За снимките, публикувани от агенция ПИК

Подготвям съдебен иск срещу агенция ПИК. Радвам се , че журналистическата общност ме подкрепи и съм уверен, че журналистическата общност ще посочи сама такъв вид поведение като недопустимо, коментира арх. Игнатов. Той не пожела да каже какъв ще е размерът на обезщетението, което ще търси, нито дали ще търси и наказателен иск - защото деянието може да се квалифицира като разпространение на порнография, по чл. 159 от Наказателния кодекс, като присъдата може да достигне до 2 години затвор.

Арх. Борислав Игнатов бил против "излишното" строителство в София

Срещу презастрояването на София, за реорганизация на градския транспорт, запазване на парковете, качествено и прозрачно управление на г...

Нямам доказателства, че снимките са изтекли от МВР към ПИК, просто изложих съмненията, които показват фактите, коментира още той.

Апелирам към младите хора да внимават на кого се доверяват, защото това дигитално изнудване е често срещано, добави Игнатов.

За кандидата-кметската битка за София

Аз съм сериозен кандидат и разглеждам своите шансове като 100%. в момента в столична община липсва скорост, а аз и екипът ми можем да я осигурим, така коментира Игнатов пред Actualno.com.

Чистият въздух, мобилността, борбата с трафика и презастрояването. Единственият начин да се спре презастрояването е да се преразгледа общия устройствен план на столицата, което мога да направя, обяви приоритетите си Игнатов. И обеща спорни проекти като "Златен век" да бъдат разгледани случай по случай, независимо в каква фаза на развитие са.

Арх. Борислав Игнатов бил против "излишното" строителство в София

Срещу презастрояването на София, за реорганизация на градския транспорт, запазване на парковете, качествено и прозрачно управление на г...

За протеста срещу Иван Гешев

"Както всички тук искам честно състезание и справедливост. Представете си кметска надпревара с един кандидат". Така мотивира присъствието си на протеста против кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор пред Actualno.com кандидатът за кмет на София на "Демократична България" арх. Борислав Игнатов.

Като виждам как протеста се увеличава всеки път, виждам шансове политическата класа да чуе исканията на "Правосъдие за всеки". Игнатов напомни, че все пак политиците трябва да служат на гражданите , а не обратното.

Цялото интервю можете да видите тук.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Нели 13 Нели преди 4 месеца Профил на трол?
  И пет дела да заведе това няма да заличи срама. Да не се занимава с глупости и да се оттегли докато е време, а не чак след като оака пейзажа, ако изобщо стане кмет.
 • Рали 12 Рали преди 4 месеца Профил на трол?
  Игнатов да не се занимава с глупости, ами да иде да си се занимава в проектиране. Тая работа с политиката не е за него.
 • Анонимен 11 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Няма как да ги осъди, защото не е той на снимкие. Не може да съди от името на друг.
 • Kalin 10 Kalin преди 4 месеца Профил на трол?
  Игнатов прекали с обяснения по темата и наистина тази неприятна история заприлича на цирк
 • Анонимен 9 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Започвам да си мисля, че този архитект е доста ограничен, след като единственото за което говори са снимките на приятелката му..
 • Анонимен 8 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Имаме силен кандидат за кмет,с визия,възможности,с програма .Нищо общо с двете кухи лейки фъндъкова и манолова.които вече и за плямпала не стават.Омръзнаха ми вече повече от 20 години да им слушам глупостите и нито едно до края доведено дело.Центърът на София прилича на текезесарски двор,нищо завършено,а милиардите на година над 3 общо над 20 в джобовете на златев джипи груп,пеевски,и цялата мафия виж още ›› .Затова е този поплак от към пеевските медии сакън да не загубят парите.Защото ги чакат още 20 милиарда и нищо.Е, ДОКОГА
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Абе мамул с такава курвентия каде си тръгнал !?Тъпунгер.
  : 4 !
 • МВР? 7 МВР? преди 4 месеца Профил на трол?
  За тези снимки има водено и спечелено дело за изнудване
 • ИГНАТОВ СЕ ПОКАЗА ПОВЕЧЕ МЪЖ ОТ БОРИСОВ 6 ИГНАТОВ СЕ ПОКАЗА ПОВЕЧЕ МЪЖ ОТ БОРИСОВ преди 4 месеца Профил на трол?
  ЩЕ ГИ ОСЪДИ И ПРИСЪДАТА В ПАРИ ЩЕ Я ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ, ЗАЩОТО ЛИЧНИТЕ СНИМКИ СА ДАДЕНИ НА ПИК ОТ МВР - В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО Е ЗАЩИТЕНО КАКТО ЛИЧНАТА СОБСТВЕНОСТ И ВСЕКИ КОЙТО РАЗПРОСТРАНЯВА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО ДРУГ СЕ НАКАЗВА И ПРИСЪДЕНИТЕ ПАРИЧНИ КОМПЕНСАЦИИ ЗА В ОСОБОНЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ
 • страх тресе кочината - взеха и рублофили да арестуват 6.1 страх тресе кочината - взеха и рублофили да арестуват преди 4 месеца Профил на трол?
  смел и последователен мъж, експерт с визия и хъс в преследване на мечтите си.Адмирации за арх.Борислав Игнатсв и беэусловна подкрепа эа кмет на София.Светът се движи от смелите и силни личности.Къде са сега държавните органи да го защитят от мръсните ръце на мафията.А излиза ,че те са мафията. Долнопробната преса на Пеевски и нейният глашатай ПИК сапросто я обслужва
  : 13 !
 • следващият кмет на София - архитект или ''другарката'' на руското посолство 5 следващият кмет на София - архитект или ''другарката'' на руското посолство преди 4 месеца Профил на трол?
  Изборът за кмет на София е от изключително значение. Ако София бъде спечелена от Борислав Игнатов, то този избор може да се окаже началото на истинската промяна във всички власти. Камъчето което да обърне каруцата предатели от руския катун. Разбира се че русия играе театрото с две кобили по изпитаната схема на решетников Цачева -радев. Както споменава съмишленичката по горе. Разбира се че медиите виж още ›› командвани от русия използват методи и похвати изучавани отдавна в москва от журналисти. Един от методите с големи възможности за поразяване на големи маси от хора се казва ОЧЕВИДНАТА ИСТИНА. В нашия случай рускините мая и въндъкова се явяват “очевидната истина ” че са единствените възможни и няма никакъв смисъл да се споменава Борислав Игнатов . И така се прави. Борислав Игнатов е подложен на пълно мълчание. Единствено ние Българите по улиците и в интернет можем да противодействаме на империята на злото. Като издигам навсякъде Борислав Игнатов и не коментираме двете кобили. И тази кауза е на всички, а не само на Софиянци.
 • Мръснишки ГЕРБ номера ! 4 Мръснишки ГЕРБ номера ! преди 4 месеца Профил на трол?
  Борбата за София започна с подлост, подложиха динена кора на "ДЕМОНИЧНА Б-я", но едва ли Ристьо и Генералчето ще го проумеят ! Боце е метнал команда на МВР и те извадили компрометиращите снимки (държани за такива случаи) и са ги дали на ПИКлювците . Пък ПИКлювцте, като официален сайт на ГЕРБ (Недялко Недялков: Да, PIK.bg е офицоз на ГЕРБ), но какво от това, плащат си за услугата !) ги публикуват виж още ›› !
Нагоре
5-те зодии с ново гадже през февруари
5-те зодии с ново гадже през февруари

Вторият месец от 2020 вече настъпва, а с него и дългоочакваният шанс за намиране на сериозна половинка за някои от зодиакалните знаци. Всички знаем,...

Последно в Актуално