"Атака": Не подкрепяме правителство, а НС

14262
"Атака": Не подкрепяме правителство, а НС
Снимка: БГНЕС

"Атака" не крепи и не подкрепя правителство. "Атака" подкрепя работата на парламента. Това уточнение направи зам.-председателят на партията Станислав Станилов на брифинг в Народното събрание.

Причина за желанието на Станилов да застане пред медиите е погрешната интерпретация в някои медии, че "Атака" подкрепя кабинета "Орешарски". Според проф. Станилов репортажите за "Атака" от Народното събрание са се превърнали в американско следствие - каквото и да кажеш, винаги ще бъде използвано срещу теб, предаде БГНЕС.

Националистите винаги са поддържали тезата, че са избрани за народни представители, за да вършат своята работа като част от законодателния орган, но това не означава подкрепа за правителството, обясни Станилов. Нашата платформа е, че това Народното събрание трябва да работи, а на управляващите е отговорността за всичко, което се случва, категоричен бе Станилов като подчерта, че партията му никога не е участвала във вота на недоверие, не е гласувала при избора на правителство и при други подобни случаи.

Пред камерите проф. Станислав Станилов показа и снимка от таблото в пленарна зала с резултатите от гласуването, за да покаже, че "Атака" не е участвала в него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com