Бареков обмисля да се кандидатира за кмет на Пловдив

14240
Бареков обмисля да се кандидатира за кмет на Пловдив

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков може да се кандидатира за кмет на родния си Пловдив. "Аз обмислям как да се включа в кампанията за местните избори. Ако желая, мога да го направя в последния момент", заяви той на разширено заседание в Бургас, съобщават от партията.

Бареков обяви още, че ББЦ ще излъчи кандидат за кмет на столицата. "Да, кандидатурата ще бъде изключително интересна. Отива човек, който е изключително популярен, неопетнен с качествата, които е известен в медийното пространство. Нашият кмет ще бъде в тройката. Той е участвал в протестите и е свързан с "Протестна мрежа", каза още Бареков.

Бареков се призна за слаб политик в кадрово отношение

„Оказах се слаб политик в кадрово отношение", призна лидерът на „България без цензура" Николай Бареков пред бТВ. Той остана...

Партията му си поставя доста оптимистични цели за местните избори - 30 общински кмета, 3 областни кмета и присъствие в 200 общински съвети на територията на страната. "Колелото ще се завърти в наша полза. Има градове, в които се очаква да победим още на първи тур. Пожелавам успех на всички и вярвам, че ще успеем заедно", допълни Бареков.

"Разочарован съм от предателството в парламента. Това беше истински удар по моето достойнство. Искрено вярвах на някои хора и не можех да повярвам, че ще предадат мен като лидер и партията. Никой не трябва да очаква, че точно в този момент, аз, Николай Бареков ще направя крачка назад. От тук нататък, единственият ми ход е само напред. Политиката е дълъг боксов мач. Аз няма да правя крачка назад. В политиката няма лесни победи. Молбата ми е, да простите за тази моя доверчивост, граничеща с наивност. Това са хора, които излъгаха вас, после и мен", заяви Бареков пред съпартийците си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика