Бареков с жалейка към Борисов: Защо ни тормозите, така ли ще управлявате?

23177
Бареков с жалейка към Борисов: Защо ни тормозите, така ли ще управлявате?
Снимка: БГНЕС

Председателят на „България без цензура” (ББЦ) Николай Бареков изпрати отворено писмо тип жалейка до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов относно уволнението на заместник-кмета на Мъглиж Делка Алексиева.

Според ББЦ г-жа Алексиева е уволнена само защото е активист на ББЦ. Кметът на Мъглиж Господин Господинов я е освободил на основание чл. 39 от Закона за местното самоуправление, който дава право за освобождаване на зам.-кметове без предупреждение от кмета на общината. Съответно Николай Бареков пише до Бойко Борисов в следния стил (със съкращения):

Бареков насочи изборен взор към Румъния, опасява се от революция

Румъния пред Турция – това е новото мото в предизборната кампания на „България без цензура”. То беше разкрито лично о...

"На цялото общество е ясно, че служебният кабинет разчиства терена за безпрепятственото връщане на ГЕРБ във  властта. Очевидно част от протестърите са приели сделката срещу малко  власт и слава да се превърнат в метла на бившите, а може би и бъдещи  управляващи.

На какво основание обаче вашите представители по места  – кметове и областни управители, извършват натиск върху нашите общински и областни лидери, включително уволнявайки ги и като ги заплашват с данъчни ревизии? Защо никъде по места или в държавната администрация хората на ДПС и Реформаторския блок не са притискани от вас и са оставени на спокойствие, а тормозът е насочен и единствено и само към представителите на ББЦ? Това ли е новата политика, с която смятате да управлявате държавата?"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика