Бареков: Само на ДПС затваряме твърдо вратата

27287
Бареков: Само на ДПС затваряме твърдо вратата

„България без цензура” иска избори на 26 октомври най-късно. Това е много важно, за да не работи следващото правителство с бюджет, изготвен от кабинета Орешарски. А ние имаме голям шанс да сме в това следващо правителство, сигурен е най-новият политик Николай Бареков.

Ако се влезе с бюджет на Орешарски, как Бареков може да изпълни обещанието за по-евтини лекарства, като Орешарски не го е предвидил, попита политикът, обявяван от мнозина за тотален популист заради такива обещания.

Борисов иска избори или веднага, или заедно с местния вот догодина

Днес се видя кой е мандатоносителят в това правителство. Виждате, че сега почнаха да си прехвърлят вината – БСП, ДПС и „Ата...

Ние сме готови и искаме да има среща при президента Росен Плевнелиев. Нека той проведе консултации и да се вземе решение, добави Бареков.

Имаме проблем с ръководствата на всички партии, но категорично затварям вратата само за една партия – ДПС. Сигналите за коалиция ГЕРБ – ДПС стават все по-силни, подчерта лидерът на ББЦ.

Пред парламента Бареков посочи, че Местан се е оказал най-мъдрият измежду Тройната коалиция. Той добави, че щял да заема „важен пост в европейското семейство”. Бареков не обели и дума за финансирането си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика