Борисов: Да се надяваме, че режимът на Станишев ще си отиде днес

12427
Борисов: Да се надяваме, че режимът на Станишев ще си отиде днес

Да се надяваме, че режимът на Станишев ще си отиде днес. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде „Фокус”.

„Да не пускаш кметовете на най-големите градове в България, близо над 90 човека в парламента, а в същото време хора от кол и въже са събрани и идват всеки ден тук показва, че вече тоталитарния режим в е в такъв обем, че парламентаризма е застрашен. Това е фактът, който констатирам”, допълни Борисов.

Борисов иска избори или веднага, или заедно с местния вот догодина

Днес се видя кой е мандатоносителят в това правителство. Виждате, че сега почнаха да си прехвърлят вината – БСП, ДПС и „Ата...

На въпрос дали има информация, че правителството ще падне, Борисов обясни, че няма такава, но вижда издиханията им.

Дали на това се държи доброто му настроение, Борисов коментира: „Не съм весел, в траурно настроение съм, защото съсипаха държавата”.

Дойде ли БСП на власт, винаги след това завършваме с катастрофа, отговори Борисов на въпрос, че животновъди щели да затварят пътища.

Бойко Борисов обясни, че не мисли БСП какво правят. „Те са непоследователна партия. Това, което една година говорих, те го потвърждават сега. Нито са управлявали, нито са знаели какво правят. Помните ли какво имаха като изказвания във времето преди изборите – че имали програма, че имали план. Така я изведоха, че я задълбаха в най-голямата тиня”, посочи той.

Борисов се закани: Утре внасяме вота на недоверие

Сега пишем мотивите и ще го внесем утре. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента на въпрос дали ще има но...

На въпрос с кого може да пие кафе и дали това могат да бъдат реформаторите, Борисов коментира, че с тях се чува и това е нормално и се правело пред медиите.

Попитан дали, ако правителството падне, Станишев ще бъде еврокомисар, Борисов повтори предложението си за пожизнен пост за лидера на БСП. „Ако трябва да чакат ноември за избори, за да може да номинират Станишев за еврокомисар, първо не е сигурно дали ще стане това. Това са много месеци, които нито администрацията, нито министрите, никой не работи. Всичко е спряло”, каза още Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика