Борисов: ДПС си правят патерица с партия ПОМАК

39161
Борисов: ДПС си правят патерица с партия ПОМАК
Снимка: БГНЕС

Истината е, че в момента България се управлява от Доган. Колко години Доган е мандатоносител и управлява България? Аз не хваля Доган, но казвам истината.

Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред над 100 младежи от цялата страна, по време на традиционния зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в Сандански. Борисов посочи, че в страната ни в момента има тотална медийна забрана да се говори.

„Цветанов го скъсаха, а Бисеров изчезна от медиите - вторият човек в ДПС, зам-председател на парламента, участвал в създаването на толкова много закони, и все едно го е нямало. Хиляда пъти са ме питали какво ще правя с Цветанов, а колко пъти отидоха да попитат Доган знае ли какво е правил Бисеров. Знаел ли е какво прави Бисеров, според вас?“, попита Борисов.

Борисов: Ахмед Доган спечели всичките си мачове, без този с ГЕРБ

В истински монолог се превърна интервюто на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в "Панорама". Водещият Бойко Василев така и не успя да влезе в...

Председателят на ГЕРБ беше категоричен, че сега ДПС си правят патерица с партия ПОМАК. Другата е „цензурата“. „Така си осигуряват две патерици, ако Атака не влезе в парламента“, предупреди председателят на ГЕРБ. Борисов посочи, че проблемът с Волен не е заради ВЕИ-тата, а това, че Европа тотално не го иска. „За БСП и ДПС той е тежест. Затова се помпа толкова „цензурата“ и партия ПОМАК. Те вече правят сметка Ахмед Доган как да управлява в следващия парламент, както го прави сега. Мислите ли, че нещо се решава от Местан, освен да говори гладко в парламента? Всичко се решава от Доган“, подчерта Бойко Борисов. Председателят на ГЕРБ припомни, че наскоро Местан каза, че ще излизат още записи.

„Откъде Местан знае, че ще излизат още записи? Питайте Доган дали има суматоха в София, защото шефовете на служби му се отчитат директно на него. Затова и Бисеров така го скриха. Там действа закона на мафията – омертата“, каза още Борисов.

Не може един псевдофинансист да спре пенсионната реформа, която правителството на ГЕРБ започна, без да посочат какво ще се промени, за да бъде решен проблемът с дефицита на пенсионната система, заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му - вчера рейтинговата агенция "Стандарт енд Пуурс" е опровергала твърдението на Местан от Боровец, който е казал, че това е най-стабителното правителство на България. „Дълговете, които трупа това правителство, ще доведе България до криза в началото на 2015 г.

Орешарски не е никакъв експерт. Пропагандата на БСП и ДПС го изкара такъв.

Той провали България и като финансов министър, и като премиер. Местан и Доган ще изхвърлят Орешарски като един парцал, и тогава ще кажат, че БСП и ДПС нямат нищо общо с катастрофата. Ще кажат, че са се доверили на един експерт, но се е оказало, че не е експерт и ще го хвърлят на кучетата, както хвърлиха Сидеров“, посочи председателят на ГЕРБ. Той припомни, че БСП обещаха 250 000 работни места, а не са създали нито едно.

Привърженици на ГЕРБ са пред сградата на БНТ, за да защитят Борисов

Предстоящото гостуване в „Панорама” на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов доведе до нов протест – пред сградата на Българск...

„На шестия месец, им спряха еврофондовете. Но аз не се радвам, защото те са спрени и за нас, и за тях. Ако през май 2014 г. няма предсрочни парламентарни избори, катастрофата в България е неизбежна и няма нищо оптимистично“, подчерта Борисов.

Това правителство ще обърка и провали и проекта и за автомагистрала Струма. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред зимния университет на МГЕРБ в Сандански. Борисов уточни, че има правило на ЕК, което казва, че или изпълняваш проекта така, както е одобрен, или не получаваш финансиране. "По проект, "Струма" е с три двойни тунела, а министърката казва, че ще вземат единия тунел да го пратят на Шипка. Аз се опитвах да преговарям в Брюксел за промяна на проекта, за да е по-евтин, но ми казаха, че или правите проекта, както е направен, или не получаваме никакво финансиране. Тази министърка беше един обикновен чиновник при ГЕРБ и ги знае тези работи, а сега не знам какво й става. Тя уби Северна България, като извадиха "Хемус" от европейското финансиране", коментира още Бойко Борисов. Европейските пари са вашите пари, а сега няма да можете да ги използвате и на всичкото отгоре ще трябва да плащате и лихви за всички заеми, които днешните управляващи теглят, каза още Борисов пред младежите от ГЕРБ.

Той добави, че управляващите са излъгали цяла Северна България, че ще правят АЕЦ "Белене". 14 милона лева бяха похарчиени за референдум. „Унищожиха един напълно изгоден проект „Южен Поток”. Излъгаха и за безработицата”, категоричен е Бойко Борисиов.

Пропагандата им иска да ни изкара всички маскари. Защото на тях им е ясно, че никой няма да си помисли, че са добри, но трябва всички да изглеждаме лоши. Те не са победили, ние сме победили на изборите. Те са купени шампиони. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред над 100 младежи от цялата страна, по време на традиционния зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в Сандански, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. „Обещавам ви, защото усещам пулса, на следващите избори ще ги бием с много. И ще ги боли много.

Ще гледат вечерта и няма да разбират какво е станало. Сигурно пак ще се опитат да се изкарат победители и пак ще искат да откраднат пресконференцията. Ние ги бием, те се изкарват победители, що за наглост?“, коментира още Бойко Борисов. Според него оптимизъм може да има, само ако днешните управляващи паднат от власт още в началото на 2014 г. „В противен случай след 2015 г. аз няма да пусна ГЕРБ във властта. С действията си е много вероятно управляващите да бутнат валутния борд и хората да изгубят отново спестяванията си, както се случи през 1997 г.

Възможно ли е да има сблъсък между привърженици на Борисов и Бареков в София?

Възможно ли е да се стигне до сблъсък между симпатизанти на Бойко Борисов и Николай Бареков в София? Това опасение е напълно реално, сл...

Целта им е само да откраднат парите“, предупреди Борисов.

Според Борисов, буквално онзи ден еврокомисярят хвана за ухото Орешарски и го изхвърли от масата за преговорите, като му каза, че Еврокомисята ще преговаря вместо нас за Южен поток. „Това е дипломатичният език на ЕК, но на български това означава „Марш от тук, некадърнико!“. Няма по-ясен начин ЕК да каже, че това правителство е некадърно“, посочи Борисов. Според него този псевдопремиер Орешарски подписва нещо с „Уестингхаус“, което никой не знае какво е.

„В това нещо се казва, че държавата няма да плаща нищо за 7-ми блок. Така Станишев беше казал, че държавата няма да плаща нищо за „Белене“. Но задължиха НЕК, а НЕК е държавна. Похарчиха милиони за един гьол и излъгаха Северна България. Това направи лицето Станишев – излъга!“, категоричен бе Бойко Борисов и допълни, че да се подписват договори без конкурс, е върла степен на корупция, а лихвите по дълговете, които управляващите трупат в момента, ще бъдат плащани от следващите поколения.

ГЕРБ е единственият независим политически субект, който не зависи от никой олигарх, от никой в България и извън нея, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Бойко Борисов добави, че в това е силата на ГЕРБ и това е най-дoбрто наследство, което той ще остави.

Радвам се, като виждам как израстват кадрите на ГЕРБ, заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред над 100 младежи от цялата страна, на традиционния зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в Сандански под надслов „Успехът в България – мисията възможна“. „Винаги съм отчитал това, което Ханс Зайдел прави за България. Въпреки това, и на тях им създадоха проблеми, като им запорираха сметките“, подчерта Борисов, в началото на семинара. По думите му това не е правено никъде в Европа, освен в Санкт Петербург. „Това правителство се намърда в такива скандали, че февруари месец ще има много тежки отзиви от Европа“, допълни председателят на ПП ГЕРБ. Той благодари на фондация Ханс Зайдел, затова, че толкова много години поддържа ГЕРБ. „Ние останахме единствените независими политици. Това е най-доброто наследство, което аз ще Ви оставя като партия. “Радвам се, като виждам как порастват младежите на ГЕРБ. На никой няма да се кланяте и ще управлявате своето бъдеще, и на всички, които се доверят на вас. За съжаление, бъдещето Ви ще бъде трудно, защото милиардите, които така безотговорно взима Орешарски, ще връщате вие и децата ви”, каза още Бойко Борисов и подчерта, че лихвите ще бъдат непосилни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика