Борисов: На кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена? (ВИДЕО)

27552
Борисов: На кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена? (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава в обиколките си в България. Сега е в Шуменско и предаваше на живо в профила си във Facebook.

"Аз съм справедлив човек. И когато се говори за така придобилите известност, смесени райони - в Родопите направихме много. И колкото да се опитват да ни пришиват с ДПС, с Карадайъ, колкото и да не се обичаме, не се мразим, сме отделяли по равни средства на всички кметове. Няма значение дали са от ДПС, или ГЕРБ. Защото във всяко населено място живеят българи. Като кажат модела "Борисов", те ме ласкаят с това, значи нещо съм направил. Нашето какво беше - най-уважаваната държава на Балканите. Неслучайно и президентът Ердоган излезе на конгреса и каза "моят приятел Бойко". А президентът на Сърбия каза "Каквото направи Бойко, това ще направим". Ами гърците - строим газопровд. Това ли е лошото на модела "Борисов". Така и със Северна Македония, с Косово, Босна и Херцеговина. Нула нелегална миграция. Правехме канализации, водоснабдяване", каза Борисов пред събралото се мнозинство.

Борисов: Трифонов и Радев донесоха застой и хаос

Бойко Борисов отправи поредни критики към президента Румен Радев, министри от служебния кабинет и Слави Трифонов, предаде NOVA. Бившия...

"Била ГЕРБ в изолация. Коя партия подкрепи ИТН, БСП - нито една. Радев така успя да разедини нацията, че да се мразят. Така са се мразели по време на Възродителния процес", разгневи се Борисов. "Ще мине време, а може и години, но днешния ден ще си го спомняме, когато трябва да пазим Слави Трифонов или Тошко Йорданов. Главен прокурор без охрана. Аз не се страхувам, мене ме пази народът. Защо е най-важното в държавата да свалят охраната на Борисов? Ние в нашия регион имаме убити премиери. на кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена. Защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Всички социолизи дават ГЕРБ първа политичаска сила. Ето това ги мбесява, затова се занимават два дни с НСО", каза Борисов.

Той прикани хората да се ваксинират и уточни, че е купил по време на управлението си най-добрите ваксини. "Скриха ваксините по фризерите, за да не ги унищожават. Кацаров и Радев провалиха ваксинационната кампания. Днес казва, че трябва да се имунизираме. Защо сега? Ходи си на почивка. А сега пусна хората да омешат тези дни итогава щял да затваря. бъди мъж", обърна се към Кацаров той. "Хайде да видим модела "Радев", модела "Трифонов". Уж всички се харесват, защо не си направиха правителство? Зимата ще е тежка, пролетта - още по-тежка. Тази безотговорност и хаос, които в момента сеят, много трудно се възстановява. Чудя се как хората от "Да България" се съгласяват, само и само да угодят на Радев. Помните ли след Орешарски какво се случи? 6,7 млрд живи пари изплатиха, за да излезем от дупката. С тези пари три магистрали "Хемус" щяха да построят. Аз сега минах - няма нито една машина по трасето. Какво ще правят зимата, като влезе ковидът. Но в парламентът се занимават с друго", категоричен бе Борисов.

"Много джамии, църкви и манастири направихме. Искам да знаете, че ни най-малко не сме се уплашили от тях. днес ме амбицираха много. Певците, адвокати и слугите на мафията - да оставиш главен прокурор без охрана. Няма такава държава. Нама да се плашите. ние ще направим винаги така, че тези региони да са добре", каза Борисов. Той призова хората да бъдат добри и да "спрем с тази омраза".

Борисов: Няма да има правителства, докато диктаторът Радев не бъде преизбран (ВИДЕО)

"Яд ги е, че не могат да са като нас. Уважаемата от мен, сив кардинал Мария Капон за мен говори за диктатор. Как ще се разхождате по ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Антоанета Цонева: 80% от ръководните постове в РИК-овете са на ГЕРБ и ДПС

ГЕРБ, ДПС и БСП провалиха първото заседание на комисията за "Турски поток"

Кога идват първите осем F-16 Block 70? Министърът на отбраната с график

Въпреки трусовете: ПП-ДБ обявиха, че се явяват заедно на изборите 2 в 1

Рашков напусна комисията за "Митниците": ДПС го "захапаха" за снимките, а той обеща да ги научи да не купуват гласове

Бивш главен секретар на МВР: Стефан Димитров е ходил и на банкет на КАТ

Тристранката обсъжда утре обезщетенията при безработица

Обвинените в контрабанда са били при Петя Банкова и при Асен Василев

След бурна драма: Главчев вече е и премиер, и външен министър

„Съвместна работа с ГЕРБ и ДПС е невъзможна“: Средна Европейска Класа се отделя от ПП-ДБ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика