Борисов: Последиците от експеримента "Орешарски" са изключително тежки

11936
Борисов: Последиците от експеримента "Орешарски" са изключително тежки
Снимка: БГНЕС

След изборите макар и трудно успяхме да съставим правителство, което се справя сравнително добре. Това каза министър-председателят Бойко Борисов, който говори пред Американската търговска камара на тема: „Приоритети на българското правителство през 2015 година: Политики и мерки за икономически растеж, привличане на инвестиции и изпълнение на оперативните програми", предаде „Фокус".

„По-добър от този вариант нямаше как да се избере. Това правителство има възможност да отреагира и да разработи, да направи така, че да не е така празна годината, както 2014 г. Последиците от експеримента „Орешарски" са изключително тежки за България", заяви Борисов.

Борисов назначи Яне за съветник в борбата с корупцията

Лидерът на партията "Ред, законност и справедливост" Яне Янев е назначен от премиера Бойко Борисов за съветник в Министерския съвет. ...

По думите му при следващ срив нямаме никакъв ресурс да се справим. „Благодарен съм на ЕК, че седмица след идването на правителството всички фондове бяха размразени. Последиците са изключително тежки за НЕК. 8-9 часа се избира председател на ВКС. Ще се въздържа от оценка по простата причина, че не ми е работа. Този път и двамата кандидати бяха просто безупречни. Ако могат да работят в екип, това само може да радва българите и нашите партньори", каза още Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика