Борисов: Протестите са слаби, защото партията на Станишев изби цвета на нацията

25498
Борисов: Протестите са слаби, защото партията на Станишев изби цвета на нацията
Снимка: БГНЕС

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов публикува нов коментар по адрес на БСП във Facebook. Бившият премиер нарече дебатите на Пленума на БСП излишни и припомни, че в Деня на почит на жертвите на комунизма червената партия не се е отрекла от историята си.

АБВ не се трогна от решението на Пленума на БСП

Ние отдавна сме свалили доверието си от ръководството на "Позитано" 20, така че изпреварващо сме решили този въпрос и сме дали своя о...

„Всеки, който ме познава, знае че когато скърбя за близки хора, се пазя от каквато и да е публичност. В днешния ден, 1 февруари, искам само да споделя, че моят дядо е бил кмет на едно село до София. На 9 септември, когато са дошли гавазите от Държавна сигурност, са го извели от дома му и са го пребили с тояги в царевицата в двора, пред очите на всичките му близки. От там са го завели в Централния затвор, от където след няколко дни са обявили, че е починал от червен вятър.

 

Едва когато станах главен секретар на МВР се добрах до архивите се оказа, че комунистите са били толкова брутални, че дори в смъртния акт на дядо ми са писали, че го е отвял червен вятър, а той дори не е бил болен. Десетки дни е бил в неизвестност за семейството и накрая са го върнали в ковчег.

Ето тази партия днес има пленум. Ето тази партия днес се обявява за демократична, без да се е отрекла от историята си. Ето тази партия ни занимава днес с ненужни дебати. В думичките на Станишев, че много са им слаби силичките на протестиращите срещу комунизма, има много истина, защото неговата партия е убила цвета на българската нация. Днес, гледайки как всички медии на този ден се занимават с този пленум, не се стърпях да споделя с моите приятели във фейсбук, колко безморално и нагло е поведението на Станишев и БСП".

АБВ обслужва ГЕРБ, заяви Станишев

Това, което се случи с АБВ, по същество обслужва нашия политически опонент. Няма да постигнат този резултат, който очакват, но пречат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика