Борисов за БАН: 15 млн. лв. повече, а пак се карат

9435
Борисов за БАН: 15 млн. лв. повече, а пак се карат
Снимка: БГНЕС

15 млн. лв. повече за БАН, не знам защо се карат сега. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на представяне на ново изследване за контрабандата на цигари в България за първото тримесечие на 2018 г.

Така той коментира писмото на метеоролозите от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), с което те го предупредиха, че ще спрат работа, ако БАН не спре "с действията си срещу НИМХ и ръководството му".

Борисов отговори на Радев: Излишъкът в бюджета е малко над 2 млрд. лв.

Министър-председателят Бойко Борисов отговори на критиките на президента Румен Радев, който наскоро отправи въпроси за това какво се е ...

Премиерът не пропусна да се похвали, че с приходите в бюджета от контрабанда са позволили на правителството да направи много в социалната сфера. "За заплатите на МВР, и на учителите, и на служителите на затворите, за въоръжение и техника, за пенсионерите по Коледа и Нова година", заяви Борисов.

"10 млн. лв. повече за Софийския университет, миналата седмица милиони дадохме и за метрото в София, за общините - за всяка махала да се направи обреден дом, игрище, път, детска площадка и т.н. Има места, на които дори не е имало път, а сме дали", допълни още той.

"Много сериозно сме се подготвили за "жътвата" на канабиса, съветвам жътварите да не отиват да жънат", заплаши Борисов.

Христо Иванов: Борисов е симпатичният човек от вечната чакалня

„Управляващата коалиция е в криза и тя не се състои в това, че патриотите нещо не могат да разделят, а се състои в това, че Бълга...

"Предупреждавам ги и ги съветвам да не отиват да жънат, наблюдаваме ги отгоре и ги чакаме. Наблюдаваме нивите и чакаме да ги ожънат, за да има доказателства за пред съда, за да покажем, че не е израсъл на самотек. Предупреждавам ги, защото по-добре да знаят и да не се вкарват в затвора. Положили са труд, садили са го, но да не го прибират. Моят съвет към главните жътвари е това. Добре сме се подготвили", настоя премиерът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика