БСП иска изслушване на Борисов в парламента заради убийствата

1231
БСП иска изслушване на Борисов в парламента заради убийствата
Снимка: БГНЕС

Искаме утре Бойко Борисов да бъде изслушан в парламента за ситуацията в страната и дали институциите могат да гарантират сигурността на гражданите. Това каза заместник-председателят на БСП Кирил Добрев по време на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Кирил Добрев обобщи, ситуацията от началото на годината и даде пример с шесторното убийство в Нови Искър и с убийството на бизнесмена Петър Христов.

Следствието за убийствата в Нови Искър: Имало е и финансов мотив

Нямаме никакво съмнение кой е извършил шесторното убийство в Нови Искър. Това заяви на специална пресконференция ръководителят на следс...

„Европредседателството започна. Обвиняват ни, че едва ли не ние саботираме този процес и искаме да изложим страната пред чужденците. Има нещо по-важно от европредседателството и това е сигурността на българските граждани“, каза Добрев, цитиран от "Фокус".

По отношение на убийството на Петър Христов, Добрев поясни, че проблемът е, че в последно време границата между бизнеса и политиката е много размита. „Ако приемем тезата на управляващите, че г-н Христов е един почтен човек, то тогава всички почтени и честни българи трябва да бъдат много притеснeни, че може някои с няколко куршума да им се отнеме животa и то не къде да е, а на правителственото трасе. Там, където ще извозваме всички гости в резиденция „Бояна“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика