X
 
 

Българска домашна ракия в подкрепа на Валери Симеонов (ВИДЕО)

1212 0
Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива, Националното сдружение „Българска домашна ракия“ и Националната асоциация за здравословно хранене за децата излязоха на протест пред народното събрание в подкрепа на новоизбрания зам.-председател на парламента Валери Симеонов, предаде БГНЕС.

Те развяха лозунгите: „Долу ръцете от Валери“, „Валери – патриот на дело, не на думи“, „Валери – смел и честен патриот“, „Валери – този път не си сам“ и др.

Цонев де факто призна, че ДПС няма да използва крайни средства, за да бойкотира Симеонов

Няма давност за такъв тип морални прегрешения, каквито Симеонов направи. Така депутатът от ДПС Йордан Цонев коментира защо ДПС сега се ...

Всички дошли се обединиха около тезата, че всичко, което е обещал Симеонов е изпълнил.

„Единствен Симеонов подкрепи малките търговци на горива в борбата срещу монопола и затова сме тук, за да го подкрепим“, заяви Николай Бабаджанков и каза, че майките на децата с увреждания нямат право да искат оставката му, тъй като той се е извинил за думите си.

Според други контрапротестиращи, протестът на майките е политизиран, Валери Симеонов е изкупил вината си, след като им се извинил и подал оставка.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ПРОТЕСТА!

Караянчева подкрепи избора на Валери Симеонов

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева застана зад избора на Валери Симеонов за заместник-председател на праламента. Пре...

Тази вечер, майките от "Системата ни убива" ще излязат на пореден протест с искане Валери Симеонов да напусне зам.-председателското място в Народното събрание, както и всички 118 депутати, които са гласували за него.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители