Чуколов: Няма да улесним тези, които водят кампания срещу "Атака"

22399
Чуколов: Няма да улесним тези, които водят кампания срещу "Атака"
Снимка: БГНЕС

По никакъв начин няма да улесним тези, които водят отрицателна медийна кампания към нашата партия. В момента няма кой политически да се противопостави на „Атака" и затова се използват такива нечестни средства и кампании. Това заяви пред bTV депутатът от „Атака" Десислав Чуколов.

Достатъчно интереси накърнихме със законопроектите ни за отказ от закупуване на земя от страна на чужденци, законопроекта ни относно таксата за ВЕИ-тата и други, така че не мога да гадая със сигурност кой стои зад атаката срещу нас. Не мога да кажа със сигурност, че ГЕРБ стоят зад поредната атака срещу нашата партия и нашия лидер, но е факт, че ние бяхме тези, които отстранихме ГЕРБ от управлението и всеки ден виждаме озлоблението им от този факт, когато се виждаме в парламента, добави той.

Бивш депутат на "Атака": Сидеров държи ударен отряд, който сплашва противниците му

Ново скандално твърдение срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров направи бивш член на парламентарната група на националистическата партия...

До сряда, когато е крайният срок за доброволното даване на имунитета от страна на Волен Сидеров има време. Това обаче би било улесняване на помийната кампания, която се води срещу нашия лидер и партия „Атака".

Според Чуколов се правят внушения, че Сидеров е нанесъл тежък удар на полицая на летището. Лошите от „Атака" обаче имали доказателства, които ще представят в съда.

Факт е, че не бяха разпитани около 12 народни представители от „Атака", не ни бяха изискани снимки, които сме правили по време на инцидента и които могат да докажат невинността на нашия лидер. На една от снимките се вижда, че 30-40 минути след така наречения инцидент на полицая му няма нищо, няма следи от тежкия удар, който му е бил нанесъл господин Сидеров.

Ние като партия държим на пряката връзка с избирателите. Те отговарят на нашето намерение с думите: не си давайте имунитетите, добави той.

ГЕРБ внася в парламента декларация, осъждаща поведението на "Атака"

ПГ на ГЕРБ внася в парламента декларация за утвърждаване на парламентаризма. Това каза на брифинг в парламента заместник-председателят ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика