Цветанов: Президентът и БСП са като скачени съдове

2543
Цветанов: Президентът и БСП са като скачени съдове
Снимка: БГНЕС

Президентът и БСП са като скачени съдове. Постоянно говорят за оставки. Това заяви пред bTV зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Той добави, че управляващата коалиция е стабилна и мнозинството не е застрашено. По думите му това щяло да си проличи още следващата седмица, когато трябва да се приема бюджета за следващата година.

Цветан Цветанов: БСП не могат да работят за хората, демонстрират „фасадна“ игра

БСП са доказали, че не могат да работят за хората. Единственото, което правят, е да вредят на държавата и да я отклоняват от единствени...

Той каза още, че има голяма доза спекулация в постоянното говорене от страна на ДПС, че от правителството трябва да бъдат премахнати "Обединени патриоти". Според него подобни искания не са оправяни от нито един европейски лидер.

Цветанов допълни, че изказването на областният председател на БСП в Пловдив Георги Гергов след разразилия се скандал около срещата му с главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев в офиса му в ЦУМ, че е разговарял с хора от ръководството на ГЕРБ да се направи коалиция между тях и левицата, не отговарят на истината.

"Така се манипулира обществото", уточни Цветанов.

По думите му вече бившият председател на Народното събрание Димитър Главчев допуснал грешка като изгонил лидера на БСП Корнелия Нинова от заседанието на парламента, което в крайна сметка му коства поста. Той оправда действията му със "системния подход на опозицията".

БСП иска Цацаров да разпита Борисов за „наркотрафикантите в парламента”

БСП подаде сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, с което поиска Цацаров да разпита премиера Бойко Борисов за „наркотрафиканти...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика